3, 2, 1 – kreni! – i ugrabi paket za 1, 3 ili 5 vožnji po 10 minuta u Karting Areni na Zagrebačkom Velesajmu! Više vožnji, veći popusti - za 5 vožnji već od samo 57 kn/vožnji! Adrenalin zagarantiran!

1671 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Testirajte svoje vozačke sposobnosti na najvećem i najboljem indoor-outdoor kartodromu u ovom dijelu Europe! Kupon, odnosno vožnje možete iskoristiti do 10.05.2022.

U cijenu uključeno i: korištenje kacige, higijenske potkape, zaštite prsnog koša i vrata i rukavica + tehnički brifing + precizno mjerenje vremena putem karting manager timing sistema telemetrijskog sustava s ispisom rezultata i praćenjem na ekranima!

Prva indoor staza u Hrvatskoj je rezultat vizije i ekspertize slovenske tvrtke Ensol 360, globalnog lidera u izgradnji kartodroma s više od 50 instaliranih kartodroma diljem svijeta, među kojima je i spektakularni multi-level kartodrom F1 prvaka Marija Andrettija u Orlandu. 

Dok početnicima omogućava brzo i sigurno upoznavanje kartinga, iskusnije vozače tjera u poboljšavanje vremena i tehnika vožnje. Staza je opremljena najnaprednijim i najsigurnijim karting barijerama i apsorpcijskim sustavima, a površina tretirana specijalnim F1 premazom jamči izvrsno, jednakomjerno i predvidljivo prianjanje.

Staza je duga 340 metara, a širina varira između 6 i 8 metara. Ekspertno dizajnirana konfiguracija u kombinaciji sa specijalnim F1 premazom podloge jamči izuzetan i nezaboravan doživljaj sportske vožnje.

Karting Arena Zagreb se može pohvaliti najmodernijom i najvećom karting flotom na ovim prostorima u kojima će se i početnici osjećati kao profesionalni vozači. Flota je formirana od 31 go-karta vodećih proizvođača, poput Sodija, TB-a i CRG-a, s posebnim kartovima za odrasle, parove i djecu.

Djeca na raspolaganju imaju srednje i malene kartove, a za najmlađe  vozače smo osigurali i posebne termine vožnji (utorkom i četvrtkom od 14 do 16 te subotom i nedjeljom od 9 do 13 sati). 

Sva go-kart vozila su opremljena transponderima koji omogućavaju najpreciznije mjerenje vremena kruga, a rezultate možete pratiti i uživo tijekom vožnje na semaforima na stazi. 

DODATNE POGODNOSTI:
1. Voucher za popust na Dječju Akademiju u Amazingi - umjesto 1350 kn plati 999 kn; voucher možete podignuti na info pultu Karting Arene Zagreb i vrijedi do 31.12.2022. (*voucheri se ne mogu spajati niti zbrajati s ostalim akcijama i popustima u Amazingi). Više o Dječjoj Akademiji na LINKU.
2. Voucher za 100 kn popusta na jednu igru za 4-5 igrača u Escape Room Arena; voucher možete podignuti na info pultu Karting Arene Zagreb i vrijedi do 31.12.2022. (*voucheri se ne mogu spajati niti zbrajati s ostalim akcijama i popustima u Escape Room Areni). Više o Escape Room Areni na LINKU.

SAVJET

Zauzetost staze pratite na http://www.karting-arena.com/hr/racing-program; nemojte čekati zadnji tjedan za korištenje kupona te ga iskoristite što prije da biste izbjegli gužve i višesatna čekanja koja su uobičajena zadnjih par dana do isteka vožnji; rezervacije ne primamo!