Fascinantna priroda i prizori Plitvica ili umirujuća šetnja Likom... Guest House Klanfar*** u Rakovici poziva Vas na ZIMSKI odmor - 3 dana/2 noćenja za 2 osobe, već od samo 599 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vikend ili tjednu opciju! Kupon za ponudu vrijedi do 31.03..2022.

Guest House Klanfar*** je privatni smještaj koji se nalazi u Rakovici. Kategoriziran je s tri zvjezdice i okružen predivnim vrtom.

Gosti u okolici mogu uživati u skijanju i pješačenju, a u objektu moguć je najam bicikala.

Dodatne pogodnosti: besplatan parking; boravišna pristojba, posteljina i ručnici uključena u cijenu!

Sobe u objektu Klanfar imaju vlastitu kupaonicu s tušem i besplatnim kozmetičkim priborom te pogled na planine. Sobe su također opremljene ormarom i TV-om ravnog ekrana te radnim stolom.

Ova dvokrevetna soba s bračnim krevetom ima balkon, TV sa satelitskim programima i pogled. Sadržaj: kada ili tuš kabina, ručnici, sušilo za kosu, garderoba, glačalo i stol za glačanje, perilica rublja, radni stol, TV, balkon.

Dućan je udaljen cca 200 metara od objekta, dostava hrane je moguća iz obližnjeg restorana.

Rakovica nalazi se samo nekoliko minuta vožnje od poznatog nacionalnog parka Plitvička jezera, a krasi ga netaknuta ljepota prirode, šarmantni krajolici, povijesne Baračeve špilje i vidikovac "Zvjernjak". Rakovica je najizrazitije povezana s "Rakovičkom bunom" iz 1871. godine i kao znak poštovanja prema vođi pobune Eugenu Kvaterniku. Samo 15 km vožnje od Rakovice je Rastoke, povijesno središte hrvatske općine Slunj. Ovaj stari dio poznat je po dobro očuvanim mlinovima i slikovitim malim slapovima uz rijeku Slunjčicu. Zbog svojih izuzetnih prirodnih ljepota i povijesne tradicije, selo Rastoke uvršteno je 1962. godine pod zaštitu Državne uprave za kulturno-povijesnu baštinu.