Obnovite, nahranite i razmazite kožu svoga lica uz do čak 55% POPUSTA! La Camilla beauty bar u Zagrebu donosi RF + enzimski piling ili dermapen + UZV za čistu kožu lica koja blista, od 149 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite željenu ponudu: radiofrekvencija lica sa enzimskim pilingom (30 min) ili dermapen + maska + ultrazvuk (45 min)! Svi tretmani se moraju iskoristiti do 10.04.2022.

RADIOFREKVENCIJA LICA
Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena. Koža će se zategnuti, poboljšat će joj se tonus, a vi ćete uživati u pogledu na svoje lice.

Što je to Derma Pen?

Popularna metoda i odlična nadopuna kompleksne anti aging terapije. Dermapen sadrži mnoštvo mikroiglica za jednokratnu upotrebu koja automatiziranim pokretima vibrira te tako postiže kontroliraniji rezultat. Najčešće se tretiraju ožiljci kože koja je bila problematična. 

Enzimski piling
Enzimski pilinzi sadrže aktivne sastojke, različite amilaze, u proizvodima rade po principu da otklanjaju mrtvi sloj stanica. Oni se uvijek koriste kao priprema za drugi tretman. Uklanjaju mrtvi sloj kože i smiju ga koristiti apsolutno sve vrste kože. Ne ostavljaju nikakve reakcije na koži, nisu preagresivni, a ako je riječ o masnijoj koži koju stalno treba odmašćivati efektivno na istu djeluju.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna najava 3 dana unaprijed na br.tel: 091 9845 181, uz KOD i ID kupona po primitku!