NOVO! Štapni usisavač Deerma DX115C omogućuje vam da očistite cijeli dom brzo, usisajte podove bez napora! Minnie`s Shop & CrnoJaje Vam ga donose uz 42% POPUSTA - samo 319 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za Split, Kaštela, Trogir i Solin moguće osobno preuzimanje negdje ili dostava s naše strane osobno! Mogućnost dostave uz plaćanje poštarine cca 35 kn! Kupon se može iskoristiti do 26.03.2022.

Višenamjenski štapni usisavač
Deerma DX115C štapni usisavač omogućuje brzo i bez napora čišćenje cijele kuće. S 2 načina korištenja i 3 izmjenjive četke lako se prilagođava vašim potrebama. 


Snaga štapnog usisavača Deerma DX115C
Suvremeni sustav filtracije omogućuje učinkovito uklanjanje prljavštine, a bakreni motor, usisna snaga od 14.000Pa i snaga od 600W osiguravaju visoku učinkovitost. Ostale prednosti ovog usisavača su njegov ergonomski dizajn i 5 metara dugačak kabel koji pruža veliku slobodu kretanja.


2 u 1 štapni usisavač
Štapni usisavač DX115C se može koristiti kao uspravni ili ručni usisavač. Savršen je za različite vrste tekstura. Možete udobno usisati podove u svim dijelovima vašeg doma. Kao ručni usisavač možete jednostavno očistiti madrace, tipkovnice, zavjese, prozorske klupice i mnoga druga mjesta. Deerma DX115C vam omogućuje da dosegnete gotovo bilo gdje – prašina se neće sakriti od vas.


3 četke za različite namjene
U ovom setu ćete pronaći 3 praktične četke, s kojima ćete temeljito očistiti svaki kutak. Podna četka je fantastična za čišćenje različitih vrsta površina. Očistit će podove od pločica i laminata, te tepihe i prostirke. Četka za pukotine dobra je za čišćenje udubljenja kauča, polica za knjige i tipkovnica, između ostalog. Okruglom četkom možete temeljito očistiti zavjese, odjeću i madrace. (Na slici ispod prikazani su kotačići četke za pod za lakše rukovanje, kao i držač vakumskog kabela).


Učinkovito filtriranje
Usisavač je opremljen HEPA filterom koji sprječava širenje alergena i bakterija u vašem domu. Možete ga sigurno oprati pod tekućom vodom. DX115C također ima posebnu spužvu za filtriranje koja hvata prašinu. Sav otpad se skuplja u spremnik od 1,2 litre. Možete ga jednostavno otvoriti i zbrinuti, smanjujući kontakt s prljavštinom na minimum.


Tiho i učinkovito
Snažan bakreni motor odgovoran je za učinkovit rad usisavača. Odlikuje se dugim vijekom trajanja i malom potrošnjom energije. Motor nije samo učinkovit, već i iznenađujuće tih s razinom buke manjom od 82 dB. Dakle, ako vas nervira buka najučinkovitijih usisavača, Deerma DX115C je izvrstan izbor.


Pažljivo promišljen dizajn
Prilikom projektiranja ovog usisavača u obzir su uzete ne samo performanse nego i udobnost korisnika. Uređaj je opremljen kabelom od 5 m koji vam omogućuje jednostavno čišćenje stana do 80 m2. Možete ga jednostavno smotati i objesiti na ugrađenu kuku. Podna četka ima dodatne kotače za lakše kretanje, a ergonomska ručka usisavača pruža veću udobnost.

Gotov proizvod možete preuzeti osobno uz prethodnu najavu ili dostavom na vašu adresu uz prethodno slanje podataka putem maila hello@giftaj-me.eu (ime, prezime, adresa, kontakt broj). Ukoliko se odlučite za dostavu: poštarinu plaća kupac prema redovnom cjeniku dostavne službe prilikom preuzimanja cca 35 kn; izvršit će se u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca; moguća je za cijelu Hrvatsku.