NOVO! Zaslijepite svakoga blistavim osmijehom! Minnie`s Shop donosi SET UZLTRAVUČNIH ČETKICA za ZUBE FAIRYWILL SONIC... 2 komada - roza & crna, idealno za obitelj ili parove i samo 389 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Set uključuje do 2 četkice za zube: crnu i ružičastu, 2 torbice za nošenje i 10 izmjenjivih vrhova! Za Split, Kaštela, Trogir i Solin moguće osobno preuzimanje negdje ili dostava s naše strane osobno! Mogućnost dostave uz plaćanje poštarine cca 35 kn! Kupon se može iskoristiti do 26.03.2022.

FairyWill FW-507 ultrazvučna četkica za zube 
Zaslijepite svakoga blistavim osmijehom. Ultrazvučna četkica za zube FairyWill FW-507 koju je odobrila ADA generira do 40.000 vibracija u minuti i nudi 5 načina rada. Također je opremljen pametnim mjeračem vremena od 2 minute. Njegova dugotrajna baterija omogućuje do 30 dana korištenja s jednim punjenjem. Set uključuje do 2 četkice za zube – crnu i ružičastu, 2 torbice za nošenje i 10 izmjenjivih vrhova. Ovo je savršen izbor za obitelji ili parove!


Ultrazvučna četkica za još temeljitije čišćenje
Visoka frekvencija vibracija omogućuje zvučnoj četkici za zube FW-507 da temeljito očisti vaše zube u samo 2 minute! Uređaj je također opremljen inteligentnim mjeračem vremena, koji vas podsjeća na promjenu četkanog oralnog područja svakih 30 sekundi uz kratku stanku. Nakon 2 minute četkica će se automatski isključiti.


5 načina rada na izbor
Prilagodite djelovanje četkice za zube svojim potrebama. Uređaj nudi 5 načina rada za odabir. Clean je savršen za svakodnevnu upotrebu, dok će se White riješiti najtvrdokornijih kamenčića i mrlja. Metoda masaže masira vaše desni, a metoda poliranja polira prednje zube. Dostupan je i nježni osjetljivi način rada.


Ultrazvučna četkica je vodootporna
Koristite četkicu za zube pod tušem ili kadom bez brige. Vodootporan je IPX7, tako da nećete biti poprskani! Također je možete sigurno oprati pod tekućom vodom nakon svake uporabe, produžavajući joj život i smanjujući rizik od razmnožavanja bakterija.


Uključene izmjenjive glave
Set uključuje 10 izmjenjivih glava četkice za zube. Možete ih podijeliti među članovima svoje obitelji ili ih zadržati za sebe kao rezervu. Ne morate se ni sjetiti da ih zamijenite! Nakon nekog vremena, obojene čekinje vrha će početi blijedjeti, što znači da biste trebali baciti brh i ugraditi novi.


Dugo vrijeme rada
Četkice za zube opremljene su dugotrajnim punjivim baterijama koje vam omogućuju savršeno služenje do 30 dana s jednim punjenjem. Za njihovo punjenje potrebno je oko 4 sata. Uređaji podržavaju raspon napona od 110-240V, što znači da ih možete jednostavno spojiti ne samo na obični mrežni punjač, ​​već i na powerbank ili prijenosno računalo, na primjer.


Gotov proizvod možete preuzeti osobno uz prethodnu najavu ili dostavom na vašu adresu uz prethodno slanje podataka putem maila hello@giftaj-me.eu (ime, prezime, adresa, kontakt broj). Ukoliko se odlučite za dostavu: poštarinu plaća kupac prema redovnom cjeniku dostavne službe prilikom preuzimanja cca 35 kn; izvršit će se u roku par dana (3-7 dana) do krajnjeg kupca; moguća je za cijelu Hrvatsku.