Elegantni ZIMSKI predah u SARAJEVU na 3 dana/ 2 noćenja s doručkom u luksuznom Hotelu Platinum 4* + vođeni obilazak grada, topli napitak, gratis parking, sve za 2 osobe i samo 775 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 5 godina gratis na krevetu s dvije odrasle osobe! Dodatne pogodnosti: GRATIS topli napitci u lounge Sali na zadnjem katu hotela nakon 12 h! Kupon vrijedi do 28.02.22.

BORAVIŠNA pristojba i OSIGURANJE UKLJUČENI u cijenu!

HOTEL PLATINUM se nalazi u središtu Sarajeva, u neposrednoj blizini povijesne jezgre grada i na pješačkoj udaljenosti od kulturnih, umjetničkih, poslovnih, turističkih i gastronomskih atrakcija i lokaliteta. 

Hotel nudi 12 soba koje su potpuno prilagođene potrebama poslovnog putnika. Ugodan ambijent doručka i aperitivskog kluba je na raspolaganju za opuštanje. 

U slučaju da dolazite sa vlastitim automobilom, hotel ima osigurana parkirna mjesta. Elegantnost i diskretni luksuz uz izuzetnu udobnost, pružit će vam poseban osjećaj topline i intimnosti, čineći hotelom mjesto za odmor i užitak.

U ponudi Vas očekuje i kava/čaj gratis u sobi + korištenje sefa u sobi + gratis parking (potrebna prethodna rezervacija) + gratis internet; sve za 2 osobe. Dodatna pogodnost: drugi dan boravka obilazak Sarajeva pješice u pratnji licenciranog vodiča u trajanju 2 h!

Svijetlom ispunjena soba sa pogledom na grad. Dizajnirana za zadovoljstvo gostiju koji se žele opustiti i odmoriti.