FIGURELLA PUSH UP tretmani oblikovanja tijela: 15 tretmana vježbanja u termofiziološkom ambijentu + 15 suhih ozonskih kupki + 5 Beauty ili Antiaging tretmana (sa Icoone aparatom u Zagrebu i Zadru te LPG aparatom u Rijeci) + analiza figure i savjeti nutricionista o zdravoj prehrani! Kupon vrijedi do 31.08.2022.; update od 28.01. - termini naručivanja za tretmane od travnja pa na dalje, u Zadru i Zagrebu popunjeni termini do kraja travnja, a Rijeka naručuje trenutno za travanj.

Vrijeme je za dobre odluke.

Jeste li se zapitale želite li... biti zdrave ili biti fit i u dobroj formi...

Siječanj je vrijeme da si svi postavimo ciljeve. Tvoj novi životni stil je jedan od njih i Figurella ti može pomoći da ga ostvariš!

Ekskluzivno!

Već više od 25 godina u Hrvatskoj svjetski priznati brend Figurella donosi vam 35 vrhunskih tretmana mršavljenja i oblikovanja tijela!

TERMINI TRETMANA SE ZAKAZUJU PREMA RASPOLOŽIVOSTI S OBZIROM NA PANDEMIJU IZAZVANU COVID 19 VIRUSOM. MOLIMO SVE BUDUĆE KLIJENTE ZA STRPLJENJE PRILIKOM NARUČIVANJA NA TRETMANE ZBOG POŠTIVANJA EPIDEMIOLOŠKIH MJERA!

Figurella je stil života, zdrava rutina ciljanog vježbanja i uravnotežene prehrane. 

Fizička aktivnost je zapravo najvažnije primarno preventivno oružje za mnoge kronične bolesti, a to znači ne samo duži već i kvalitetniji život.

Doživjeli smo potpuno neočekivanu pandemiju koje nam posljedice životnog stila, koji se sastoji od pogrešnih navika,  nisu olakšale... ali sada je pravo vrijeme da probudimo  svijest i imamo dodatno oružje, a to je prevencija.

Metoda Figurella nije samo način da smršaviš i vratiš tijelo u formu, ona ti pruža da upoznaš zdrav i aktivan način života i otkriješ vrijednost dobrog osjećaja u vlastitom tijelu. 

Nauči iz onoga s čim smo se upravo suočili, pobrini se više za svoje zdravlje i sve ono što čini da se osjećaš dobro... 

Vrijeme je da kažeš ′′ zbogom ′′ lošim navikama, preskakanju obroka, da se osjećaš nezadovoljno i nezdravo. Vrijeme je da uzmeš stvar u svoje ruke i posvetiš se zdravoj rutini.

Zašto Figurella? 

Zato što je Figurella:

-  centar samo za žene, kojeg vodi profesionalni tim žena

- brend koji je u svijetu prepoznatljiv već 50 godina, a u Hrvatskoj više od 25. 

-  ciljano vježbanje, čime gubiš centimetre na kritičnim točkama; trbuh, bedra, bokovi, stražnjica...

- zdrav i uravnotežen način prehrane

- pismena garancija za gubljenje viška centimetara u samo dva sata tjedno

- profesionalno i stručno osoblje koje Te prati tokom programa

- jedina međunarodna organizacija posvećena načinu života i oblikovanju ženskog tijela.

Nemoj progoniti vitku liniju! Pokušaj problem riješiti u korijenu! Reci napokon zbogom brzinskim dijetama „sam svoj majstor“. Povjeri se Figurelli i doživjeti ćeš temeljite i trajne promjene. 

Metoda Figurella se temelji na pet prirodnih faktora: 

Ciljani i aktivni pokreti pri vježbanju pod nadzorom osobne asistentice

Termoaktivni fiziološki ambijent  stimulira potrošnju nakupljenih masnoća na mjestima gdje ti želiš – trbuh, struk, bedra, bokovi

- Aktivni kisik – najbolja prirodna pripomoć za cirkulaciju

- Pravilna prehrana – uravnotežen, zdrav i jednostavan plan prehrane

- Antiageing tretmani lica i tijela Icoone ili LPG aparatom



Figurella je pravi ženski svijet u kojem možeš očekivati prijateljsku, opuštenu i vedru atmosferu. Među ženama različitih životnih dobi i s istim problemom uživati ćeš u pozitivnim vibracijama! U ženskom svijetu Figurelle susretati ćeš isključivo žene s istim problemom: kao se riješiti suvišnih kilograma, učvrstiti tkivo i povratiti zdravlje. Dakle ne samo „smršaviti“ već postići istinsku formu i potaknuti vitalnost.

Pisma zadovoljnih klijentica: 

Nakon 3 mjeseca redovitih dolazaka 2x tjedno, približila sam se ciljanoj težini, a centimetri su se počeli opasno primicati troznamenkastom broju. Krenuti s povjerenjem, dati sve od sebe i fokusirati se na cilj! M.V. 56 godina, Zagreb

Nakon dvije i pol godine sudjelovanja u programu mršavljenja Figurelle, poželjela sam sa vama ponosno podjeliti svoj uspjeh: smršavila sam preko 30 kg i smanjila obujam tijela za 215 cm! Vesela sam, više se ne skrivam od drugih  i uživam! N.S. 25 godina, Zadar

Za sve Vas koje se trudite opustiti i učvrstiti tijelo, koje pokazuje ožiljke života dođite u našu oazu mira, prilagođenu našim željama i potrebama. Budimo zdrave, zadovoljne, lijepe, nasmijane i uspješne. Budimo Figurellice u Figurelli! R.S. 62 godine, Rijeka

Dođi i Ti i upoznaj naš svjetski priznati brand Figurella i iskoristi ovu ekskluzivnu ponudu! Kad izabereš Figurellu, postaješ dio velike svjetske obitelji njezinih zadovoljnih klijentica. Posjeti nas u  oazi dobrih emocija u Zagrebu, Rijeci i Zadru!

Uz Figurellu nauči kako zavoljeti sebe!