NOVO! Istražite atrakcije Korčule uz kristalno more! PROLJETNI odmor u Heritage Hotelu Lumbarda - 3, 5 ili 7 noćenja na bazi doručka uz korištenje bazena, jacuzzija, parking, a sve za 2 osobe...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Hotel Lumbarda idealno je polazište za istraživanje poznatih pješčanih plaža Pržina i Bilin Žal te njihove okolice! Kupon za ponudu se može iskoristiti isključivo od 15.04.22. do 08.07.22.

Hotel Lumbarda smješten je u pješčanoj uvali, okružen mediteranskim borovima, udaljen samo 20 metara od prve plaže, u centru Lumbarde. 

U potpunosti renoviran 2022 godine, Hotel Lumbarda sada je hotel kulturne baštine s 31 dvokrevetnom spavaćom sobom s pogledom na more, 12 dvokrevetnih soba s pogledom na park i 2 obiteljska apartmana.

Ponude uključuju: noćenja u dvokrevetnoj standard sobi pogled park na bazi doručka + piće dobrodošlice + neograničeno korištenje vanjskog bazena do 21 h + neograničeno korištenje fitnessa + neograničeno korištenje jacuzzi-a + neograničeno korištenje lounge terase + besplatan wi-fi + besplatan parking, sve za 2 osobe.

Vanjska terasa s novim unutarnjim i vanjskim salonom pretvorena je u a la carte prostor gdje možete uživati u osvježavajućim koktelima, domaćim jelima i najboljoj kavi u gradu. 
Šarmantni hotelski restoran nudi vanjsku terasu podijeljenu na “lounge” i “a la carte” prostore. Naš novouređeni restoran nudi potpuni obrok obogaćen lokalnim organskim okusima i fuzijom lokalnih i modernih a’ la carte jela u ugodnom i elegantnom okruženju. 

1 dijete do 6 godina besplatno, spava zajedno u krevetu s roditeljima, vrijedi za sobe s pogledom na park, nema mogućnost dodatnog ležaja. 1 dijete do 12 godina besplatno na dodatnom ležaju, vrijedi samo za sobe s pogledom na more.

Hotel se nalazi na jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija Korčule, bogatoj povijesnim spomenicima, na južnom rtu otoka među pješčanim brežuljcima s kristalno čistim morem te nadaleko poznatom gastronomijom.
Neposredno ispred hotela nalazi se plaža za vodene sportove i ponton za jahte.
Udaljen samo 10 minuta vožnje od grada Korčule, jednako kao i pješice do popularnih plaža, Lumbarda heritage hotel nezaboravno je iskustvo za svakog posjetitelja. Učinite svoj boravak u Lumbardi posebnim, a Vaš događaj nezaboravnim u Hotelu Lumbarda.

Prije kupnje kupona provjera raspoloživih termina sa hotelom! Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija; broj za rezervaciju termina je: 095 524 2128 ili na mail: info@hotellumbarda.com (poslati i kôd kupona).