[12.-13.03.] DAN ŽENA U BUDIMPEŠTI! Travelego vodi Vas na dvodnevni izlet uz 1 noćenje s doručkom, uključen autobusni prijevoz iz Varaždina i Čakovca, sve za samo 512 kn/osobi!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pobjegnite za vikend u znaku Dana žena u čarobnu Budimpeštu! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za termin 12.03.-13.03.2022.

POLASCI:

Varaždin - 05.00h parkiralište kod gradskih bazena (Varteks)

Čakovec - 05.30h parkiralište kod dvorane graditeljske škole Čakovec

Prijevoz visokoturističkim (visokopodnim) autobusom prema programu, voditelj putovanja i razgledavanje prema programu!

 

1. dan 12.03.2022. VARAŽDIN/ČAKOVEC - BUDIMPEŠTA

Polazak autobusa u 5.00 sati s parkirališta kod gradskih bazena u Varaždinu i u 5.30 sati s parkirališa kod dvorane Graditeljske škole Čakovec. Vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku prema Budimpešti uz usputno zaustavljanje radi odmora. Nakon dolaska slijedi odlazak na Gellert brdo s kojeg se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. Nastavak razgleda grada autobusom i pješice: Elizabetin most, Trg heroja, gradski park, Bazilika Sv. Stjepana, Opera, Andrasy ulica, Lančani most, most Slobode... 

 

Slobodno vrijeme za ručak, šetnju i kupovinu suvenira. U kasnim poslijepodnevnim satima odlazimo prema hotelu. Smještaj u sobe. Noćenje.

U cijenu uključen smještaj u hotelu 3*-4* u dvokrevetnoj sobi na bazi noćenja s doručkom!

 

2. dan 13.03.2022. BUDIMPEŠTA – ČAKOVEC/VARAŽDIN

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela. Odlazak na Budim te šetnja kraljevskim dijelom grada: Budimski dvor, kraljevska palača, barokne kuće, Matijina crkva, Ribarska tvrđava, Trg Sv. Trojstva i ostale znamenitosti... Nakon razgleda se vraćamo u Peštu. Predlažemo vožnju brodom po Dunavu (uz doplatu). Slobodno vrijeme za šetnju gradom, šoping... 

U poslijepodnevnim satima krećemo prema Čakovcu i Varaždinu. Očekivani dolazak je u večernjim satima.