[12.03.] DAN ŽENA U BUDIMPEŠTI! Travelego vodi Vas na jednodnevni izlet u čarobnu prijestolnicu na Dunavu s uključenim autobusnim prijevozom iz Varaždina i Čakovca, samo 190 kn/osobi!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Iskoristite subotu za prekrasan izlet i obilježite Dan žena neprocjenjivim uspomenama... Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za 12.03.2022.

POLASCI:

Varaždin - 05.00h parkiralište kod gradskih bazena (Varteks)

Čakovec - 05.30h parkiralište kod dvorane graditeljske škole Čakovec

Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu i voditelj putovanja!

   

Polazak autobusa u 05.00h sati s parkirališta kod gradskih bazena Varaždin i u 05.30h s parkirališta kod dvorane Graditeljske škole Čakovec. Vožnja kroz Hrvatsku i Mađarsku prema Budimpešti uz usputno zaustavljanje radi odmora. Nakon dolaska slijedi odlazak na Gellert brdo s kojeg se pruža čaroban pogled na Budim, Peštu, Dunav i brojne mostove. 

 

Nastavak razgleda grada autobusom i pješice: Trg heroja, gradski park, Bazilika Sv. Stjepana, Opera, Andrasy ulica, Lančani most, most Slobode... Slobodno vrijeme za individualni program, ručak, šetnju i kupovinu suvenira. 

U poslijepodnevnim satima slijedi odlazak na Budim te razgled kraljevskog dijela grada: Budimski dvor, kraljevska palača, barokne kuće, Matijina crkva, Ribarska tvrđa, Trg Sv. Trojstva i ostale znamenitosti... Povratak u večernjim satima. Očekivani dolazak u Čakovec i Varaždin u kasnim noćnim satima.