[18.-20.02.] Posjetite PODRAVINA GASTRO FEST VIKEND u Sv. Ani i uživajte u 2 polupansiona i Wellness & SPA za 2 osobe u Hotelu Picok 4* i tajnoj večeri sa podravskim specijalitetima!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

GRATIS 2x ulaznice za multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci! Djeca do 7 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 18.02.-20.02.2022.

Hotel Picok 4* Vas poziva da razonodite svoje nepce na jedinstvenom gastro događanju PODRAVINA GASTRO FEST 19.02. u pitoresknom bilogorskom selu Sveta Ana, poznatom po prekrasnoj i očuvanoj vodenici i kukuruznoj zlevanki! Domaći čvarci, kolinjsko zelje, kobasice, jetrica, krvavice i tradicionalne slastice samo su dio gastronomske ponude svojstvene nekadašnjim gastro folklorom vezanom uz kolinje. Ako k tome dodamo vrhunska "vina z peskov" i zabavnu tamburašku glazbu, doživljaj za sva osjetila je zagarantiran.

19.02. očekuje Vas TAJNA VEČERA sa podravskim domaćim specijalitetima!

HOTEL PICOK 4* je smješten u gradu Đurđevcu, u podravskoj nizini, između dvije prirodno-geografske cjeline, između sjevernih obronaka Bilogore i rijeke Drave. Smještajni kapacitet je 200 kreveta, odnosno 74 dvokrevetne sobe, 4 suite-a i dvije posebno uređene sobe za osobe sa invaliditetom. 

Sve sobe su klimatizirane opremljene TV i satelitskim prijemnikom, telefonom s direktnom linijom, wirelless internetom, sefom i mini barom s bogatom ponudom pića. Kupaonice su opremljene tuš kabinama ili kadama, sušilom za kosu, ogrtačem za wellness i papučama.

U cijenu uključeno i korištenje hotelskog bazena i jacuzzija, SPA relaxa - finska, parna i infracrvena sauna + dodatna pogodnost - 20% popusta na ostale tretmane u Wellness centru!

U hotelu se nalazi moderno opremljen WELLNESS i SPA centar s bazenom koji slobodno možete koristiti u ovoj ponudi! Bazen, saune i wellness usluge se koriste u skladu s preporukama HZJZ-a.

Dodatna pogodnost - 10% popusta na a la carte ponudu hotelskog restorana Đurđevačka Iža!

Na prvi pogled osvojit će Vas i restoran ĐURĐEVAČKA IŽA uređena u tradicionalnom podravskom stilu sa mnogo detalja i predmeta koji podsjećaju na nekadašnje stare đurđevačke i podravske kuće. Posjetitelji mogu "okusiti" povijest kroz niz osmišljenih jelovnika, pa se tako veliki dio gastronomske ponude temelji na starim receptima podravskih domaćica.

U ponudi uključene i 2x ulaznice za multimedijalni Posjetiteljski centar Đurđevački pijesci!
Mogućnost kupnje povlaštene karte sa 50% popusta na sljedeće posjete: Muzej grada Đurđevca s interaktivnim interpretacijskim muzejom Legende o picokima, Mini Zoo centar sa devama, Air Soft Templari (za grupe od minimalno 6 osoba), vožnja skelom ili brodom (samo grupe i uz najavu) po europskoj Amazoni rijeci Dravi, vodenica i mlin Sv. Ana (uz najavu i dogovor sa mlinarom), jahanje konja ili vožnja kočijom (uz prethodnu najavu), Hrvatska Sahara - jedina pustinja u ovom dijelu kontinenta - besplatno.

POSJETITELJSKI CENTAR ĐURĐEVAČKI PIJESCI na multimedijalan način prezentira posjetiteljima kroz koncept proširene stvarnosti u zatvorenom prostoru sve posebnosti pustinjskog krajolika i bogatstvo raznolikosti životinjskog i biljnog svijeta koji živi na pijescima i to neovisno o godišnjem dobu i vremenskim uvjetima. 

Opremljen je najnovijom tehnologijom unutar kojega je postavljen multimedijski, interaktivni i visokotehnološki koncept, a kojemu je cilj posjetiteljima prenijeti iskustvo na način da stekne znanja o zanimljivom fenomenu Đurđevačkih pijesaka.