KRAPINSKE TOPLICE - Opustite se u Toplice Hotelu*** uz 2 polupansiona, korištenje hotelskog bazena s whirpoolom, masažu, fitness... sve za 2 osobe i samo 835 kuna!

52 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Na termalnim izvorima Krapinskih Toplica u Toplice Hotelu*** pronađite i vi svoj izvor zdravlja, sreće i dobrog raspoloženja!

Toplice Hotel*** je smješten u najljepšem dijelu Hrvatskog zagorja, svega 46 km od Zagreba. Sa 221 krevetom pruža ugodan smještaj u jednokrevetnim i dvokrevetnim sobama uz mogućnost korištenja 3. ležaja, kao i 2 apartmana. U mnogobrojnim prostorijama Toplice Hotel svojim gostima pruža ugodan i sadržajan boravak.

Aranžman „Opustite se u Toplice Hotelu“, Krapinske Toplice, uključuje za 2 osobe: 

2 polupansiona u dvokrevetnoj sobi (buffet obroci),

Masažu u trajanju 30 minuta po osobi,

Comfort opremu (ogrtač, papuče),

korištenje hotelskog bazena s whirlpoolom, 

korištenje fitness dvorane


Sve sobe hotela imaju vlastite kupaonice, te su opremljene TV- om i telefonom.

Sadržaji hotela:
131 soba, 2 apartmana
klima uređaj u 18 soba
zatvoreni bazen dimenzija 12,5 m x 7 m
whirlpool
finska sauna (na zahtjev)
fitness dvorana
masaže, tretmani
pansionski restoran
a-la-carte restoran
kavana

Krapinske Toplice su poznato termalno liječilište, u literaturi poznate po ljekovitim hipertermalnim izvorima još od 1772. godine.

Termalnu vodu Krapinskih Toplica karakteriziraju četiri izvora hipertermalne vode temperature 39-41ºC, a kemijski je karakteriziraju kalcij, magnezij i hidrokarbonat.

Voda Krapinskih Toplica ocijenjena je kao 6. najkvalitetnija voda Europe!

Kupališnim kompleksom ponudit će se nekoliko unutarnjih bazena s termalnom vodom, tobogane, bazen s valovima, bazen za ronjenje, olimpijski bazen, velik broj sauna.


U blizini posjetiteMuzej Hušnjakovo

Novi Muzej krapinskih neandertaca slovi kao jedan od najmodernijih i najsofisticiranijih muzeja svijeta. Bogat najnovijim tehnološkim dostignućima uz brojne vizualne, olfaktivne i ine senzacije, donosi nam fascinantan svijet neandertalaca, ali i baca nas u vrijeme samog početka svijeta pa tako posjetitelji mogu uživati u rekonstrukciji kozmičke evolucije i bar na tren osjetiti svu snagu prapočetka.Dvorac Trakošćan

Dvorac Trakošćan je smješten u sjeverozapadnom dijelu Hrvatskog zagorja između Maclja, Ravne gore i Strahinjčice. Nastao je u 13. stoljeću kao manja utvrda za nadzor puta od Ptuja prema bednjanskoj dolini. Od 1584. pa sve do početka drugog svjetskog rata drži gavlastelinska obitelj Drašković, a svoj današnji izgled dobio je u 19. stoljeću.


Marija Bistrica

Marija Bistrica najpoznatije je hrvatsko svetište i godišnje privlači više od 800.000 hodočasnika iz cijeloga svijeta na molitvu. Mjestom dominira crkva Blažene Djevice Marije koja izaziva strahopoštovanje svojom veličinom, okruženjem i značajem.


Korištenje vanjskog bazena uz hotel nije uključeno u ovu cijenu kupona, a može se koristiti isključivo uz nadoplatu sukladno općem cjeniku na ulazu!