Panoramski pogledi s najvišeg istočnog vrha Alpa, istražite austrijske ledenjake, nacionalni park! Smart Travel Vas vodi na 1-dnevni izlet busom u GROSSGLOCKNER za samo 269 kn/osobi!

14 prodanihMožete kupovati i dalje!
Super cijena 269 kn
Uštedi još 14 KN
Na ovu ponudu ostvarujete dodatnih 14 KN uštede koje će se pri plaćanju skinuti s Vašeg Osiguraj.me popusta. Newsletter i Osiguraj.me popusti se ne mogu kombinirati. Kliknite na ikonicu kao bi saznali na koji način ostvariti ove popuste.
Kupi

Ne propustite vožnju jednom od najljepših alpskih cesta Grossglockner i oduševite se pogledom na impresivni istoimeni najviši vrh Austrije! Kupon vrijedi isključivo za odabrani datum: 28.05.otkazano, 25.06.(otkazano), 23.07.2022.

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba u 03.30 sati. Nakon upoznavanja grupe sa pratiteljem putovanja, slijedi polazak prema Austriji u 03.45h. 

Ugodna vožnja kroz Hrvatsku, Sloveniju i Austriju, uz kraća zaustavljanja putem radi odmora, sve do sela HEILIGENBLUT u kojem ćemo započeti našu vožnju jednom od najljepših alpskih cesta i uživati u pogledu na najviši vrh Austrije, koji se nalazi na 3.798 m/nv. Cesta Grossglockner jedna je od najljepših i najpoznatijih panoramskih cesta u Europi, koja se u dužini od 48 kilometara proteže kroz austrijske pokrajne Korušku i Salzburg, a velikim dijelom zauzima značajan dio nacionalnog parka Hohe Tauern (Visoke Ture). 

Vožnja alpskom cestom će nas dovesti Uzvisine cara Franje Josipa, koja se nalazi na 2.369 metara nv i sa koje se pruža prekrasan pogled na 3.798 metara visoki Grossglockner ali i na impresivni ledenjak Pasterze, koji je uslijed djelovanja klimatskih promjena u posljednjih nekoliko desetljeća gotovo prepolovljen. Ujedno, tu je uređena i najviša izložba automobila na svijeti, nekolicina poučnih staza od kojih preporučujemo: Gamsgrubenweg i ugodnih 50ak minuta hodanja ili pak kraću šetnju, 15 minuta do promatračnice Wilhelm-Swarovski-Beobachtungswarte. 

Slobodno vrijeme za fotografiranje i uživanje u prekrasnim pogledima na Grossglockner, Johannisberg i ledenjak Pasterze. Okupljanje grupe i polazak prema mjestu polaska. 

Ugodna vožnja autobusom kroz Austriju i Sloveniju uz kraće zaustavljanje putem prema potrebi grupe. Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom, mjestom polaska, uz KOD i ID kupona mailom na info@smart-travel.hr.