Zaigrajte paintball uz Paintball klub 300! Adrenalinska zabava za djecu na više od 2.500 m2 sa šumskim terenom sa zaprekama, kompletnom opremom i 100 kuglica za 3h igre, za samo 59 kn/osobi!

8 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Samo za djecu do 15 godina! Neposredno pokraj Izletišta Ključić Brdo - 10 minuta vožnje od Velike Gorice - smjestio se uređeni teren kao stvoren za vrhunsku partiju paintballa s ekipom! Kupon vrijedi do 15.05.2022.

Nezaboravan doživljaj za cijelu ekipu uz 100 kuglica i svu potrebnu opremu!

100 kuglica i kompletna oprema u trajanju 3h za jednu osobu 

oprema: marker, boca sa zrakom, kombinezon, maska, kapa i rukavice

VAŽNO!
Minimalna dob: 8 godina. Minimalan broj osoba da bi se ostvarila igra: 8 (dvije grupe po 4). Maksimalan broj osoba na terenu: 18.

Tražite izvor dobre i nezaboravne zabave? Želite se naći usred adrenalinskog uzbuđenja i uzbudljivoj igri? Paintball klub "300" team će Vam omogućiti to iskustvo. 

Teren kraj igrališta Ključić Brdo smo proširili i uredili te ćemo Vam pružiti užitak igre i nezaboravno iskustvo. Jedni smo od rijetkih koji u teren konstantno ulažemo i pridonosimo razvijanju istog. U mogućnosti smo realizirati natjecanja i adekvatno se pobrinuti za sve sudionike te nagraditi pobjednike. 

Ako imate želju razveseliti i iznenaditi svoje najmlađe, dovedite ih kod nas! 

Također Vam pružamo mogućnost šetnje kroz šumu i razgledavanja predivnog okoliša koji će Vas opustit i razveseliti. U blizini igrališta nalazi se i ranč sa konjima, srnama, jelenima i još ponekom životinjom koje će oduševiti najmlađe, a ujedno i starije posjetitelje.  

Nakon uzbudljive igre i šetnje možete se osvježiti i okrijepiti u obližnjem ugostiteljskom objektu. 

Želite nekome organizirati nezaboravan rođendan? Na pravome ste mjestu. U okruženju predivne prirode i mirnog ambijenta iznenadite najdraže i ugodno se zabavite uz roštilj i igre koje vam nudimo. Neka se vaši najdraži dugo sjećaju nezaboravnih trenutaka kod nas. Na raspolaganju su Vam razne mogućnosti na Vama je da ih iskoristite i učinite svoj život ljepšim.