PodržimoNaše

SUPER PONUDA! 3 dana u Parku prirode Lonjsko polje u Ekoetno selu "Strug" uz 2 noćenja s doručkom i večerom dobrodošlice za 2 osobe do 63% popusta! Kupon vrijedi do 01.11.2014.!

93 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u predivnim krajolicima, opustite se i odmorite uz čarobne prizore seoske idile u Ekoetno selu strug koje se nalazi u selu Plesmo u srcu Posavine, na rječici Strug!

Probudite se u etno ambijentu hrastovih posavskih kuća... uz pjev ptica, cvrčaka...pogledu na gnjezdo roda, lastavica, divljih pataka... i na naše posavske konje. Uživajte u posavskoj hrani, moslavačkim vinima, vožnji bicklima u parku prirode Lonjsko polje ili vožnji čamcem po rječici "Strug", tamburašima, ribolovu ....

Selo Plesmo nalazi se jugozapadno od Novske u Lonjskom polju, cca 1,5 h vožnje od Zagreba, a ukoliko idete autoputom svakako izađite na izlazu Novska/Jasenovac, ne prije!!!Park prirode Lonjsko polje je najveće zaštićeno močvarno područje ne samo u Hrvatskoj već i u cijelom dunavskom porječju.

Obiteljsko imanje na kojem je smješteno etno selo prostire se na 8 hektara zemljišnog prostora. Kuće su spoj tradicije i suvremene tehnologije. Krčma „Kod dide Joze“ pruža nezaboravan etno-gastro doživljaj.

Gostima restorana "Kod Dida Joze" nudi se nezaboravni ugođaj uz pogled na ribnjak.  Na imanju se nalazi restoran čiji je kapacitet 80 mjesta u tri prostorije, a tu je i otvorena terasa s 25 mjesta.

Opremljenost soba:
uređenost u etno stilu
tv i internet
frižider
klima
sef
kupaonica s tuš kabinom ili kadomOsim 20 postelja u Ekoetno selu Strug, od smještajnih kapaciteta nudimo još 36 postelja sedam autohtonih starih hrastovih kuća koje se nalaze u selima Krapje i Drenov bok, udaljenih od Plesma 2 i 5 kilometara, dakle na 5 minuta. Svaka od tih kuća ima svoje spavaće sobe i jednu ili dvije kupaonice.

Za doručak će Vam se poslužiti: obilne, kvalitetne, autohtone i sezonske namirnice iz domaćinstva koje prate slijed krajolika (razni sirevi, slanine, šunke itd).

Poseban rekreativni doživljaj nude šest vrlo atraktivnih biciklističkih ruta (u ukupnoj dužini 310 km) koje povezuju posavski koridor Lonjskog polja s rijekom Unom i Moslavinom.
Biciklističke rute
u Parku prirode Lonjsko polje lagane su i ugodne za vožnju, pogodne za obiteljski turizam i rekreaciju.
Na recepciji našeg imanja možete kupiti Vodič za cikloturiste.

Plesmo je prekrasno, malo, slatko mjesto koje morate posjetiti! Uživat ćete u specijalitetima Lonjskog polja - Smuđ iz Struga ili Save je vrhunski, srneći gulaš kao iz snova, a juha od luka osvježenje na meniju, ljubazno osoblje i netaknuta priroda te ljudi koji će Vas dočekati raširena srca su ono što trebate, vjerujte mi, znam ;) Hrvoje Bujas, suosnivač Crnog Jaja