Zaslužena njega i vidljivi učinci pomlađivanja, neinvazivno obnovite kožu lica uz ROLLER MASAŽER ZA LICE + GUA SHA od žada! Femme kutak za žene & CrnoJaje nude set za samo 85 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ljepota iz udobnosti Vašeg doma... :) Nježni pokreti kotrljanja učinkoviti su načini za unos više kisika u kožu, opuštajući i vraćajući joj sjaj! Kupon se može iskoristiti do 10.05.2022.

Paket uključuje: roller masažer za lice + gua sha od žada!

Ovaj masažer za lice od žada izrađen od 100% prirodnog vrhunskog kamena žada, koji je koristan za ljepotu kože i zdravlje tijela, učinkovito ublažava umor, poboljšava teksturu kože i revitalizira kožu. Dugotrajan, super jednostavan za njegu, bez statičkog elektriciteta.

Savršeno za sve tipove kože.

Vidljivo poboljšanje u zatezanju kože pomaže koži vratiti mladolik izgled. Nakon korištenja, koža djeluje mlađe i čvršće, zategnuta i podignuta.

Hladnoća žada zatvara pore dok valjak potiče cirkulaciju krvi, što može smanjiti natečenost i bore.

besplatna dostava ; Dostava: paket se šalje istog dana dostavom po RH što znači da bi paket trebao stići kroz najviše 96 h od trenutka narudžbe na području cijele RH.

ODMAH nakon kupnje i primitka kupona OBAVEZNA prijava na mail feme1307@gmail.com s priloženim kuponom i podacima za dostavu!