[14.-21.04.] USKRS i blagdanski odmor na samom jugu Istre uz 3 dana/2 noćenja s polupansionom i wellness sa saunama u luksuznom Hotelu Premantura Resort 4*, a sve za 2 osobe i samo 2250 kn...

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 4 godine GRATIS! Vikend odmor u blagdanskom ruhu na istarski način uz vrhunski paket Hotela Premantura Resort 4*! Kupon vrijedi za 2 osobe. Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za period od 14.04. do 21.04.2022.

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Očekuje Vas i piće dobrodošlice po izboru te butelja istarskog vina na poklon!

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima (u sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana).

Uz nadoplatu, hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina ili koktela.

U popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Hotelski WELLNESS ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu.

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak.

Istarska Farma - vaše posebno mjesto za cijelu obitelj i opuštanje uz prirodu sa domaćom hranom i životinjama

Istarska Farma nalazi se u samoj prirodi, na rtu Kamenjak. Na njoj ćete naći domaće životinje poput konja, magarca, zečića, guska... 

Ponuda hrane je svaki dan svježa, od kruha iz krušne peći do maslinovog ulja proizvedenog od susjednog stabla. Prilikom ulaska u Kamenjak, bitno je napomenuti kako posjećujete Istarsku Farmu te se u tom slučaju ne plaća ulaz.