Zasluženi odmor s obitelji ili prijateljima u predivnom Kampu Galeb u Omišu! Uživajte u 3 dana/2 noćenja s doručkom za 4 osobe u mobilnoj kućici Sunshine za samo 999 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kamp je smješten na ulazu u pitoreskni dalmatinski gradić Omiš, grad sa gusarskom prošlosti, u blizini impresivnog kanjona rijeke Cetine i ušća rijeke u more... Kupon vrijedi do 31.03.2022.

Kamp je udaljen je samo 25 km od centra najvećeg grada na hrvatskoj obali – Splita. Iznimno pogodan za djecu, ponajprije zbog velike pješčane plaže i plitkog mora, te ponosno nosi epitet obiteljskog kampa. 

Ponosni smo što nosimo oznaku Ecocamping, koju smo dobili zahvaljujući našim naporima u zaštiti okoliša i očuvanju prirode, te sigurnosti i kvaliteti kampiranja. Kao nositelj Bike certifikata, kamp je idealan za ljubitelje bicikliranja.

Ponuda uključuje doručak i 2 noćenja u mobilnoj kućici SUNSHINE! Mobilna kućica Sunshine može primiti 6 do 8 osoba, a doručak je uključen samo za 4 osobe (ostali nadoplaćuju na listu mjesta).

Uživajte u našim energetski učinkovitim mobilnim kućicama!

SUNSHINE mobilne kućice nalaze se direktno na pješčanoj plaži, a iz kućice se pruža prekrasan pogled na more. Mobilne kućice kampa Galeb u Omišu idealne su za Vaš odmor i zato što ste na samo 15 minuta hoda od centra grada Omiša, a na dohvat ruke vam je grad Split i cijela Dalmacija.

U mobilnoj kućici nalaze se: tri spavaće sobe, visokokvalitetne tapete sa 3D printom na zidovima, LED rasvjeta; moderna kuhinja visokog sjaja (perilica posuđa, staklokeramička ploča za kuhanje, mikrovalna pećnica, hladnjak, kuhalo za vodu, aparat za filter kavu i posuđe); dnevni boravak (kut u dnevnoj sobi se može pretvoriti u dodatni ležaj za dvije osobe); 2 kupaonice sa podnom i zidnom keramikom; natkrivena terasa veličine 3 x 8 m, sa masažnom kadom veličine 2 x 2 m; klima, SAT TV.

Dodatne pogodnosti: korištenje whirlpoola na plaži + GRATIS dječji krevetić i hranilica uz rezervaciju + GRATIS parking!