Istinski užitak odmora u srcu Slavonije! 3 dana/2 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe u Hotelu Stupnički Dvori uz opuštanje u jacuzziju i sauni te uživanje u bogatoj gastro ponudi!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

2 DJECE GRATIS! U slikovitom naselju Brodski stupnik u samom srcu Slavonije, jedinstvenu cjelinu čine hotel, vinarija i restoran pružajući svojim posjetiteljima vrhunsku ponudu i nezaboravan užitak... Kupon vrijedi do 15.04.2022.

Uronjen u nepregledne vinograde i okružen brežuljcima Dilja, HOTEL STUPNIČKI DVORI je idealno mjesto za bijeg od stvarnosti i utočište od svakodnevne vreve života. Od ručno rađenog hrastovog namještaja, preko pogleda koji oduzimaju dah do vrhunske personalizirane usluge sve u našem hotelu je podređeno Vašem užitku i odmoru.

U ponudi je uključeno i korištenje saune i jacuzzija !

Nakon uživanja u vrhunskim vinima Stupničkih Dvora, provedite odmor u duhu Slavonije u suvremenim sobama koje zrače smirenošću, gostoprimstvom i ispunjavaju sve zahtjeve današnjih gostiju. Kroz prozor se pruža neodoljivi pogled na vinograd, prirodu i zelenilo koji će probuditi u vama maštu i želju za što dužim boravkom koji će vam ostati u trajnom sjećanju.

Prepustite se gastronomskim užicima i iskusite pravi gurmanski doživljaj RESTORANA Stupnički Dvori uz tradicionalnu slavonsku hranu i vrhunska vina vinarije Galić.

Doživite nezaboravno iskustvo kroz lokalnu hranu od vrhunskih namirnica iz ekološkog uzgoja. Održivost i namirnice iz naše neposredne blizine (od koji dio i sami uzgajamo!) su bili glavna inspiracija za naš meni. Tradicionalna slavonska jela od autohtonih sastojaka, ekološki uzgojena i pripremljena sa puno ljubavi. Jednostavni tradicionalni sastojci kod nas postaju mala remek djela.

GALIĆ VINA

Područje Brodskog stupnika u Slavoniji izrazito je pogodno za uzgoj vinove loze. Zemlja obiluje mineralima, a Dilj gora je uvijek okupana Suncem. 

Najveći dio našeg vinograda ovdje čine graševina, chardonnay i crni pinot od kojih dobivamo vrhunska nagrađivana vina. 

Sa fokusom na ekološki uzgoj te uz najmoderniju tehnologiju i vrhunske stručnjake slobodno se prepustite nezaboravnom vinskom iskustvu!