Čaroban proljetni odmor u Slavoniji! Uživajte u 1, 2, 3 ili 4 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Villi Valpovo u Valpovu, od samo 649 kn! Dijete do 3 godine GRATIS!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

U ponudi su uključeni i besplatan Wi-Fi i besplatan parking! Kupon vrijedi do 01.04.2022.

HOTEL VILLA VALPOVO

Hotel Villa Valpovo**** smješten je na samoj obali opjevane rijeke Karašice u srednjovjekovnom povijesnom ali modernom slavonskom gradiću Valpovu. Na bazi šezdesetgodišnje tradicije u ugostiteljstvu  i dvadeset godišnjoj hotelijerskoj  djelatnosti, po znanju i mogućnostima, spremni smo ponuditi široku lepezu usluga od autoriteta, sve začinjeno čarima slavonskog očuvanog ambijenta i prepoznatljive gastronomske ponude. Dakako, tijekom godine, nudimo i posebnosti organiziranih turističkih ophodnji i izleta, do 100 km udaljenosti od hotela. 

U predvorju hotela nalazi se recepcija, aperitiv bar – prostor za odmor i opuštanje, i kao poseban ukras hotela, zid sa slikom srednjovjekovnog dvorca Normann – Prandau.

Mogućnost doplate za ručak na licu mjesta!

RESTORAN

Iz restorana hotela ugodnog ambijenta i pažljivo odabranih detalja ulazi se u ustakljeni zimski vrt, idealan prostor za manje skupove i poslovne susrete i prezentacije. Kuhinju predstavljamo standardnim jelovnikom europskog profila, tradicionalnim jelima našeg slavonskog kraja. 

SOBE
Sobe su iznimno komforne, klimatizirane, sa direktnom telefonskom linijom, internet priključkom, satelitskom televizijom i minibarom. Kupaonice su s kadama i tuš kabinama, te s diskretnim alarmnim sustavom u slučaju nezgode. 

Dijete do 3 godine GRATIS!