NOVO! Postignite željenu liniju uz Beauty Studio Amelie u Splitu! VELIKI PAKET MRŠAVLJENJA i OBLIKOVANJA TIJELA: 10x maderoterapija + 10x radiofrekvencija uz 52% popusta...

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Fantastična prilika da oslobodite celulita i reducirate toksine! Kupon se može iskoristiti do 14.05.2022.

• Maderoterapija ili terapija drvetom je tehnika masaže koja vuče korijene iz Kolumbije. Zasnovana je na korištenju anatomski izrađenih elemenata od drveta, što terapiju čini 100 odsto prirodnom bez alergijskih reakcija na koži. Oklagije kojima se izvode masaže su od prirodnog materijala. Masaže se preporučuju za opuštanje uma i tijela, razbijanje celulita, sagorijevanje masti, stimulaciju limfnog sistema, eliminaciju toksina, poboljšavanje cirkulacije i ubrzavanje metabolizma.

• Radiofrekvencija lica i tijela je tretman koji uključuje primjenu kozmetičkog gela i toplog “štapića” kojim se prelazi po koži kružnim pokretima. Štap nježno zagrijava dubinske slojeve kože na približno 40°C.  "zavaravanjem" mozga da pomisli kako je došlo do potencijalne ozljede, potičemo organizam na samoiscjeljenje. Tako se povećava proizvodnja kolagena i zatezanje elastičnih vlakana u koži. 

Takvo zatezanje je trenutačno. To znači da se koža učvršćuje i podiže odmah nakon prvog tretmana. Blaga toplina potiče i smanjenje broja masnih stanica te sužavanje pora.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija na br.tel: 095 888 5285, uz KOD i ID kupona po primitku.