[FIRST MINUTE] Izbjegnite gužve i uživajte u babljem ljetu u Makarskoj! Resort Dalmacija u Zaostrogu - 4 dana/ 3 noćenja sa Polupansionom za 2 osobe, već od samo 1415 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1. dijete do 2,99 godina GRATIS! Osjećajte se divno od zalaska sunca do prve kave tik uz more! Rok iskoristivosti kupona je u periodu od 27.08. - 11.09.2022.

Resort Dalmacija

Resort „Dalmacija“ je smješten uz samu plažu u mjestu Zaostrogu, 35 km južno od Makarske,  u pravcu Dubrovnika i prostire se na 14.000 m2.

 

Okružen je netaknutom prirodom i borovom šumom. Plaža se proteže duž samog Resorta i idealna je za ljubitelje prirode i kupanja u čistom moru. Smještaj je ugodan, jednostavan, sa šarmom nekadašnjih ljetovanja. Neopterećen teretanom, bazenom i ostalim suvišnim dodatcima karakterističnim za moderne hotele stila luksuznih kutija, Resort nudi luksuz današnjeg vremena, miris iskonske Dalmacije, boravak u okruženju borova i maslina, kupanje u čistom moru, šetnje po čistom zraku, koji dolinom Neretve lagano struji s planinskih vrhova Dinarida prema Hvarskom kanalu, otklanjajući sparinu i otkrivajući zvjezdano nebo u večernjim satima. 

Odmor za dušu i tijelo od stresa i umora.  Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta.

 Smještajni kapaciteti sastoje se od paviljona, bungalova i camping mjesta.

Sobe & Paviljoni

Pet paviljona nalazi se u stražnjem dijelu kampa na terasastim površinama, razmješteni među drvećem, koje djelomično skriva pogled na more. Od svakog paviljona za minutu dođete na plažu. 

Svaka soba u paviljonu je standardno opremljena i ima vlastiti toalet. Većina soba je dvokrevetna, nešto manji broj jednokrevetnih,trokrevetnih i četverokrevetnih te šest četverokrevetnih studio apartmana. Opremljene su  funkcionalnim namještajem, ladnjakom, TV om, klima uređajem, te kupaonicama. 

U svakom bungalovu se nalazi dupli krevet za roditelje s mogućnošću rastavljanja i jedan krevet na kat za djecu, hladnjak,TV, klima uređaj, tuš-kabinu s WC-om, dodatno vani na podestu ispred bungalova se nalazi garnitura za sjedenje. Svaki bungalov ima svoje parking mjesto uz bungalov.

Prije kupovine kupona provjeriti raspoloživost na broj telefona 099 2101 423 (zvati 09-18 h) ili na mail zaostrogbooking@gmail.com, a na mail obavezno slati potvrdu rezervacije ODMAH po kupnji uz KOD i ID kupona po primitku.

Resort „Dalmacija“ nudi gostima doručak na bazi buffet stola, dok za večeru stoji izbor između 3 menia. Svaki meni uključuje juhu, glavno jelo, salatu, desert i čašu pića (vino, pivo, sok, voda). Restoran je otvoren “a la carte” od 8 do 23 sata. Buffet doručak je od 8 do 10, a večera u aranžmanu polupansiona  od 18 do 20 sati. Restoran je uz samu šetnicu, s natkrivenom terasom i dijelom otvorene terase, tako da gostima može ponuditi svjež ugođaj od izlaska do zalaska sunca, kao i ambijent zvjezdanog neba uz svijeće i večernji šum mora.

*Svi sadržaji će biti dostupni sukladno mjerama Stožera!