PROLJEĆE u Termama 3000 u Moravskim toplicama na 3 dana/ 2 noćenja s POLUPANSIONOM za 2 osobe ili 2 osobe i dijete do 12 god. uz kupanje u bazenima hotela Termal, saunu, od samo 1649 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odaberite vikend ili tjednu opciju, kupon vrijedi za 2 osobe ili za 2 odrasle osobe i 1 dijete do 12 godina, ovisno o odabranoj ponudi! Uključeno je kupanje u bazenima hotela Termal i bazenskog kompleksa Terme 3000 i ulaz u finsku saunu u hotelu Termal! Kupon se može iskoristiti od 31.03.22. do 21.04.22.

Ponude uključuju: 3 dana, 2 polupansiona (bogati buffet doručak i večera u restoranu hotela Termal), smještaj u apartmanskom naselju u apartmanima tipa 2+1 Trobentica + besplatni parking.

Odmor u harmoniji s prirodom
Apartmansko naselje Prekmurska vas čine kućice čija arhitektura održava arhitekturne elemente tipičnoga prekmurskog sela. 

Na raspolaganju su apartmani raznih veličina koji omogućuju potpunu neovisnost i veću udobnost za one koji žele odmor bez rasporeda.
Terme 3000 i prekmurske ravnice pružaju velike mogućnosti za aktivni doživljaj obiteljskog odmora.

Udoban kutak za cijelu obitelj

Oprema apartmana
slijedi domaću prekmursku arhitekturu i dekor. Svi apartmani imaju dnevni prostor s kuhinjom, iako je moguće izabrati i polupansione i pune pansione u hotelima Terma 3000. 
Apartmani su klimatizirani, imaju kupaonicu, različit broj spavaonica i terasu s pogledom na prekmursku ravnicu.

Wellness prostor i bazeni se koriste u skladu s preporukama HZJZ!

Za korištenje navedenog kupona kupac se mora javiti u odjel rezervacija na broj za rezervaciju termina je: +386 2 512 22 00 ili e-mail za rezervaciju termina: info@terme3000.si

Prije kupnje kupona molimo obavezno provjeriti raspoloživost smještajnih jedinica i termina sa odjelom rezervacija.

Okolica 
U okolici zanimljivi su ponajprije: Plečnikova crkva u Bogojini, rotonda iz 13. stoljeća u Selu, Aquila freske u Martjancima i Turnišču te izlet na najveći slovenski stari grad u Gradu. 
Možete uživati u ljepoti vinske ceste Jeruzalem, a nakon toga se počastite lokalnim specijalitetima i pogledajte salezijanski samostan. 

Kako do nas?
Ako krećete iz Zagreba, do nas možete doći, bez vinjete, preko Čakovca, Murskog Središča, u pravcu Murske Sobote tj. magistralnim putem do Murske Sobote.

Za vašu sigurnost i zaštitu u grupi Sava Hotels & Resorts pobrinuli smo se za pripremu i uvođenje mnogobrojnih higijensko-zaštitnih mjera.Zadržavamo pravo izmjene sadržaja paketa. Sadržaj pojedinih paketa Sava Hotels & Resort prilagođen je higijenskim preporukama NIJZ (Nacionalnog instituta za javno zdravlje) i internim mjerama higijene i zaštite -  Sava Hotels & Resort Higijenski Standard.