Proslavite blagdane okruženi netaknutom prirodom! Uskrs u Camping Village Šimuni na 4 dana/ 3 noćenja s doručkom & Uskršnjim doručkom te animacijskim programom za 4 osobe, samo 1854 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u praznicima uz netaknutu prirodu i predivne plaže! Kupon se može iskoristiti isključivo od 15. - 18.04.2022.

Na južnoj strani otoka Paga, okružen borovima i cvjetovima Oleandra, smjestio se Camping Village Šimuni, jedan od najaktivnijih kampova u Hrvatskoj. Ovdje će vas dočekati salve smijeha te mnoštvo veselja i dobrog raspoloženja. Doživite pustolovinu života na najneobičnijem hrvatskom otoku.

S jedne strane okružen nebesko plavim Jadranskim morem, a s druge zelenilom borove šume, Camping Village Šimuni na najzabavniji će vam način otkriti sve čari kampiranja na Pagu, najneobičnijem otoku Hrvatske koji ima oblik mjeseca i na kojem rastu najstarije masline na svijetu.

Uključen je USKRŠNJI tradicionalni doručak u restoranu Mali Raj!

Otok Pag
Sunce, vjetar i miris Mediterana u srcu Europe, to je otok Pag. Ovo mediteransko utočište jedinstvene otočke kulture začinjeno je sjajnom hranom, odličnim vinima i gostoljubivim ljudima.
Pag je najneobičniji otok na Jadranu. U njegovim vas gustim šumama i tirkiznim uvalama na svakom koraku očekuju zabavna iznenađenja, avanture i pustolovine.
Pag je otok u koji ćete se zaljubiti, iznova ga otkrivati i stalno mu se vraćati!

Mobilne kućice
Mobilne kućice u kampu Šimuni mogu primiti do šest osoba, moderno su uređene i dolaze s velikim terasama s kojih se pruža prekrasan pogled na more.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na tel. 023 697 441 i potvrda rezervacije po primitku kupona ili minimalno 48 sati ranije na e-mail: info@camping-simuni.hr uz kod kupona. Telefonski nazovite za informacije, putem maila rezervirajte!