Pomladite lice, vratite tonus koži uz SHINE FACE tretman u Salonu Kriori u Zagrebu! 57% POPUSTA za raskošan tretman: RF, UZV špatula, ampula + hidratantna maska + masaža lica, samo 179 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Pomaže regeneraciji kože, ublažite postojeće bore, ojačajte tonus kože, vratite mladenačku svježinu i sjaj... Kupon vrijedi do 20.05.2022.

Jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana tijekom kojeg radiofrekventna struja djeluje na kožu tako što je dubinski zagrijava. Površina kože ne zagrijava se do istog stupnja. Zagrijavanje vlakana kolagena u dubljem sloju kože, dermisu, dovodi do njihove kontrakcije. Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža. Rezultat ovog tretmana je vidljivo zatezanje opuštene kože i bora te pomlađivanje lica i regeniranje ošećene strukture kože.

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica špatulom

Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica. Osim pilinga kože i dubinskog čišćenja epidermisa, ovim tretmanom se utječe na hidrataciju, tonus, cirkulaciju i dekolorizaciju kože. Rezultat je trenutno vidljiva čistoća, zategnutost i osvježenje, kao i bolja prokrvljenost i vlažnost kože. Koža postaje blistavija, čista i elastična.

Masažom djelujemo na opuštanje i rasterećenje. Osim poboljšanja cirkulacije, opuštanja mišića, smanjenja boli, masažom djelujemo i na izmjenu tekućine, a također i na nervni sustav i rješavanje stresa.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija termina na tel: +385 98 192 2972, uz KOD i ID kupona po primitku.