PodržimoNaše

Ljeto još traje! OTOK RAB - 8 dana i 7 noćenja za dvije osobe u Apartmanima Barbat u prelijepom mjestu Barbat za samo 1799 kuna!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kraj ljeta dočekajte na otoku Rabu, jednom od najsunčanijih otoka na Jadranu u Apartmanima Barbat u prelijepom mjestu Barbat uz čak 7 noćenja za dvije osobe!

Apartmani se nalaze u Barbatu, na granici Barbata i Banjola. Apartmani imaju više vrsta smještajnih jedinica od kojih svaka ima vlastitu kupaonicu i kuhinju, a većina i balkon s pogledom na more. 

3 minute do plaže u naselju, i još 5 minuta hoda do velike plaže s hladom u blizini restorana.

Autom manje od 10 min do centra-grada Raba, ili 30-40 min hoda

Otok Rab

Jedan je od najsunčanijih otoka na Jadranu i prava oaza za turiste, putnike i ljubitelje prirode. Krasi ga posebno razvedena obala i čisto more. Kako je smješten na sjevernome dijelu Jadrana, povijesna zbivanja nisu ga mimoišla. U svom punom sjaju i izvornosti ovdje su očuvani tragovi prošlosti. Nalazimo ih ponajprije u arhitekturi staroga grada te u kulturno-povijesnim spomenicima iz rimskih i grčkih vremena.

Bogatoj kulturnoj baštini doprinose ne samo drevni spomenici, nego i moderni festivali kojima se želi dočarati povijesno naslijeđe Raba. Ovdje ćete čuti priče iz života starih Rabljana, legende o njihovim mornarima te saznati mnoštvo raznih zanimljivosti. Brojni spomenici iz srednjega vijeka, zatim gotičke i renesansne palače – osobito crkve i zvonici – također su dio čarolije otoka Raba.

Zadivljujuće prirodne ljepote, šume i parkovi sa stoljetnim borovima, crnikom i agavama neće vas ostaviti ravnodušnima. Plodna polja otoka Raba obiluju prirodnim ljekovitim biljem, vinogradima i maslinicima. Otočke konobe, prepune morskih i mornarskih detalja, nude maslinovo ulje, plodove mora i riblje specijalitete pružajući nezaboravan doživljaj Mediterana.

Upustite se u otkrivanje tajni otoka Raba!

Ljubitelje aktivnog ili rekreativnog odmora – bilo u dvoje, bilo u društvu prijatelja ili s obitelji – ovdje čeka velik izbor izleta i prilika za pustolovinu.

Unajmite bicikl ili skuter i krenite u potragu za skrivenim rapskim uvalama. Pješačke i biciklističke staze razasute po otoku vodit će vas na atraktivna mjesta gdje ćete uživati u prirodnim ljepotama jednog od najzelenijih otoka na Jadranu.


Na otoku Rabu uživajte u raznim sportovima na vodi. Avanturistima željnima adrenalina preporučujemo jedrenje na dasci jer su vremenski uvjeti za taj sport ovdje izuzetno povoljni. Zaronite ispod površine i otkrijte blago jadranskoga podmorja. Upoznajte raznolikost biljnog i životinjskog svijeta – besprijekorna čistoća rapskog akvatorija ostavit će vas bez daha.