NOVO! Uzmite vrijeme za sebe i dragu osobu, wellness bijeg u Wellness i Spa Barossa u Vinkovicima - MASAŽU U PARU od 30 minuta ili SPA DAY uz bazen + saunu + masažu, a sve za 2 osobe i od samo 119 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Za sve parove koji su pod stresom i koje se osjećaju izmoreno i iscrpljeno! Kupon za ponudu vrijedi do 14.05.2022.

Opcija 1) Masaža u trajanju od 30 min uljem mente ili lavande za 2 osobe

Opcija 2) Spa day - relax oaza (bazen i sauna) u trajanju od 1h + 2 masaže od 30 minuta + 2 sata korištenja relax apartmana, sve za 2 osobe. Ukupno trajanje spa dana 4 sata.

Blagodati masaže znamo svi, sad je dokazano da korist nije samo na razini ugode mišićne i koštane ozljede kod starijih ljudi, kao i kronična oboljenja mogla bi se početi liječiti masažama umjesto lijekovima, predviđaju znanstvenici s kanadskom sveučilišta McMaster. Prema njihovim istraživanjima, masaža za organizam zapravo može učiniti više koristi od jednostavnog opuštanja mišića.

Uklanjanje bolova pri masaži zapravo uključuje jednake mehanizme u tijelu koje koriste protuupalni lijekovi za svoje djelovanje, no kako se masažom do toga dolazi na prirodan način, korist je višestruka. Masažom se smanjuju upale na molekularnoj razini, a potiče se i rast novih mitohondrija koji stvaraju energiju u stanicama.

Obavezno provjeriti raspoloživost prije kupnje na mail barossawellness@gmail.com ili na mobitel 098 166 0925, uz KOD i ID kupona po primitku kupona te potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona.