[01.-03.04.] GASTRO VIKEND u ISTRI - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i Wellness & Spa za 2 osobe u Hotelu Premantura Resort 4* uz degustaciju domaćih proizvoda u destileriji Aura u Buzetu!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Uživajte u bogatoj ponudi Hotela Premantura Resort 4* i opustite se zasluženo, a odmor dodatno "začinite" izletom u pitoreskni Buzet gdje Vas očekuje degustacija domaćih proizvoda destilerije Aura... Dijete do 3,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 01.04.-03.04.2022.

*Obavezna prijava za izlet u destileriju Aura do četvrtka 31.03. i obavezna nadoplata za degustaciju na licu mjesta; degustacija se održava u subotu 02.04. u 13 sati i može se izabrati između 3 paketa!

Paket 1: degustacija 3 VRSTE RAKIJA I 3 VRSTE DŽEMOVA - 45 kn po osobi ● Paket 2: degustacija 3 VRSTE RAKIJA I SLATKA PLATA (3 vrste džemova, 6 keksa, 3 vrste čokolada) - 75 kn po osobi ● Paket 3: degustacija 3 VRSTE RAKIJA I SLANA PLATA (sir, budžola, kobasica, pršut, masline, kruh) - 120 kn po osobi. Pakete pogledajte i OVDJE!

U destileriji AURA prostire se na nešto više od 600 m2 jedinstvenog interijera u kojem se odvija cjelokupan proizvodni proces rakija i džemova. Zanimljivost je to što posjetitelji mogu vidjeti i doživjeti čitav proizvodni proces - od fermentacije voća, destilacije u ručno rađenom bakrenom kotlu, maceracije voća, odležavanju rakija pa sve do punjenja, etiketiranja i pakiranja.

Tvrtka 'Aura proizvodi' bavi se proizvodnjom ekskluzivnih tradicionalnih proizvoda kao što su rakije i džemovi te ostali autohtoni proizvodi od samoniklog ljekovitog bilja te divljeg voća ubranog u ekološki čistom okolišu na obroncima Ćićarije daleko od cesta i naseljenih mjesta. Kvaliteta je proizvoda onakva kakvu su mogle proizvesti samo naše bake u kućnoj radinosti bez ikakvih konzervansa i umjetnih sastojaka.

Više informacija o destileriji Aura pogledajte OVDJE!

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Očekuje Vas i piće dobrodošlice po izboru i butelja vina ili pjenušca na poklon!

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima (u sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana).

Uz nadoplatu, hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina ili koktela.

U popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Hotelski WELLNESS ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak, a na upit na recepciji možete rezervirati i panoramski let iznad Kamenjaka, Premanture, Medulina, otoka Brijuna, Pule pa i Rovinja.