[08.-10.04.] GASTRO VIKEND u ISTRI - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i Wellness & Spa za 2 osobe u Hotelu Premantura Resort 4* uz degustaciju vrhunskih vina u vinariji Franc Arman u Vižinadi!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Početak proljeća u znaku wellness odmora u Hotelu Premantura Resort 4*, izleta u prekrasnu Vižinadu i degustacije renomiranih Franc Arman vina... Dijete do 3,99 godina GRATIS! Kupon vrijedi ISKLJUČIVO za vikend 08.04.-10.04.2022.

*Obavezna prijava za izlet u vinariju Franc Arman do 07.04. i obavezna nadoplata za degustaciju na licu mjesta; degustacija se održava u subotu 09.04. u 13 sati i može se izabrati između 3 paketa!

U svaku od ponuđenih degustacija uključeni su i grisini!
Degustacija TRI VRSTE VINA - 50 kn po osobi ● Degustacija ŠEST VRSTA VINA - 100 kn po osobi ● Degustacija OSAM VRSTA VINA - 130 kn po osobi.

VINARIJA FRANC ARMAN

Obitelj Arman vinovu su lozu započeli uzgajati još davne 1850. godine. jer u ljepoti i vrijednosti vinograda bila je esencija života, temelj i najčvršće uporište opstanka istarskih obitelji. 

Tijekom minulih pola stoljeća, djed Edoardo Arman vrijedno je i odano sadio malvaziju i teran. Danas, na temeljima ove neprocjenjive tradicije, obitelj Arman svoje vrijednosti uvijek iznova uzdiže na neke nove visine, u nove sfere izvrsnosti. Svako njihovo vino priča svoju jedinstvenu priču i vodi vas na nezaboravno putovanje u kojem ćete kroz opojne gutljaje istinski doživjeti terroir - okuse i mirise tla, opipljivu srž života vinove loze u čaši najboljeg vina.

Osim neprocjenjivog iskustva u vinariji Franc Arman, očarat će Vas i VIŽINADA. Slikovito mjesto smješteno na brdu južnog ruba doline rijeke Mirne, s kojeg se prostire nadaleko poznat pogled na okolne prirodne ljepote, vinograde i maslinike.

Više informacija o vinariji FRANC ARMAN pogledajte OVDJE!

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Očekuje Vas i piće dobrodošlice po izboru i butelja vina ili pjenušca na poklon!

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima (u sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana).

Uz nadoplatu, hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina ili koktela.

U popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Hotelski WELLNESS ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak, a na upit na recepciji možete rezervirati i panoramski let iznad Kamenjaka, Premanture, Medulina, otoka Brijuna, Pule pa i Rovinja.