NOVO! Prekrasna Villa Vicko u Starigradu - Paklenici nadomak NP očekuje Vas ovog proljeća uz 3 dana i 2 noćenja na bazi doručka uz izbor smještaja, sve za 2 osobe i od samo 939 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Djeca do 4 godina s roditeljima u krevetu GRATIS! Kuponi su iskoristivi od 08.04. do 31.05.2022.

VILA VICKO

Vila Vicko s 4 zvjezdice nalazi se na nevjerojatnoj lokaciji uz more u Starigradu Paklenici te nudi brojne mogućnosti za uživanje podno Velebita.

SADRŽAJ

Svi gosti u znak dobrodošlice dobivaju piće. Objekt ima vrt s terasom, ležaljkama i suncobranima, pristup plaži s tušem. Ležaljke, suncobrani i ručnici za plažu mogu se besplatno koristiti.

GRATIS: parking, Wi-Fi, piće dobrodošlice.

DVOKREVETNA SOBA CLASSIC

U Villi Vicko imaju 2 dvokrevetne classic sobe. Jedna je s bračnim krevetom, a druga s dva kreveta za jednu osobu. Sobe imaju malene balkone na istočnoj strani objekta. Opremljenost: klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi.

DVOKREVETNA SOBA S BALKONOM I POGLEDOM NA MORE

U Villi Vicko ima 5 dvokrevetnih soba s balkonom i pogledom na more. 3 sobe imaju balkone na južnoj, morskoj strani a 2 sobe imaju balkone na zapadnoj strani s pogledom na more i planinu. Sobe imaju bračne krevete ili dva kreveta za jednu osobu. Opremljenost: klima uređaj, SAT TV, Wi-Fi.

Prije kupnje kupona gost mora izvršiti potvrdu rezervaciji i provjeru slobodnog termina tel +385 95 888 66 77 ili na mail info@villa-vicko.hr te istu potvrditi uz obaveznu naznaku KOD i ID kupona.