Torta u obliku knjige u 11 ukusa po Vašem izboru! Za svaku prigodu samo u Slastičarnici Slatki Snovi u Zagrebu! Počastite i zasladite prigodu velikim tortama za do čak 35 osoba, samo 519 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Torta je namijenjena za do 35 osoba (dimenzija torte 40x28 cm)! Preuzimanje na adresi: Brune Bušića 17, Središće uz prethodnu najavu i dogovor ili dostavu za samo 30 kn! Kupon vrijedi do 30.05.2022.

Okusi torte koji možete birati su: čokoladna torta, voćna parfe 3 vrste čokolade, parfe vanilija i čokolada, parfe vanilija, parfe čokolada, naranđina torta, milka torta, nugat torta, kinder torta, vanilin torta, oreo torta.

Obiteljska priča s tradicijom i mnogo entuzijazma po Vašim željama i naputcima izradit će baš svaku željenu tortu u obliku i veličini! Prateći novitete u svijetu slastičarstva kao i trendove uvijek su u korak s modernim i inovativnim tehnikama.

Više o slastičarnici pogledajte na službenoj web STRANICI!

Također ih možete zapratiti na društvenoj mreži OVDJE!

U slastičarnici Slatki snovi sve slastice rade se isključivo s domaćim i svježim namirnicama, u izradi se ne koriste nikakvi aditivi i arome. 

Torta u u obliku knjige za razne prigode krštenja, krizme, prve pričesti, svadbe... Tematski ukrašena po izboru izvana u šlagu ili u fondan masi.