Proljetni odmor na jugu Istre - 3 dana/2 noćenja s polupansionom i bogatom gastro ponudom svježe ribe te wellness sa saunama u luksuznom Hotelu Premantura Resort 4*, a sve za 2 osobe...

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 4 godine GRATIS! Opustite se u Hotelu Premantura Resort i odmorite uz odličnu hranu i opuštajuću atmosferu... Kupon vrijedi do 14.04. ili od 22.04. do 31.05.2022.

HOTEL PREMANTURA RESORT 4*

Svejedno da li tražite luksuzno iskustvo ili nezaboravnu pustolovinu, Premantura Resort je mjesto za oboje.

Očekuje Vas piće dobrodošlice po izboru i butelja istarskog vina na poklon!

Hotel Premantura Resort smješten je u Premanturi te nudi sezonski vanjski bazen. Objekt ima mediteranski vrt, restoran i bar. Gosti mogu koristiti besplatni WiFi u cijelom objektu. Sve klimatizirane sobe u resortu imaju prostor za sjedenje s TV-om ravnog ekrana i balkon. Sve jedinice uključuju vlastitu kupaonicu s tušem, besplatnim kozmetičkim priborom i sušilom za kosu.

Originalni domaći specijaliteti i bogata Istarska povijest jamče nezaboravno iskustvo. U Hotelu Vas za bogati doručak očekuje raznolika ponuda hrane - od ribljih jela, salata, voća i povrća preko uobičajenih namirnica za doručak kao što su razne vrste finih kolača, kroasana, muslija, jaja pripremljenih na razne načine, do istarskog pršuta i slavonskog kulena uz kozji, kravlji ili ovčji sir s maslinama, tartufima, paprom i ljutim papričicama. 

Za večeru Vas očekuje riblji ili mesni meni s prilozima (u sklopu ribljeg menija nudi se kvalitetna, svježa sezonska riba, ovisno o ulovu tog dana).

Uz nadoplatu, hotelski bar smješten uz bazen nudi razna pića, od osvježavajućih sokova pa sve do vina ili koktela.

U popodnevnim satima posladite se voćem i kolačima...

Hotelski WELLNESS ima grijane klupe, tursku i finsku saunu, a za okrijepu možete izabrati čaj po svom ukusu. U ponudi Vas očekuje i korištenje vanjskog bazena sa hidromasažom.

Po želji gosta, uz dodatnu nadoplatu, moguć je najam bicikala za istraživanje prekrasnog parka prirode Kamenjak.