USKRS u Family Hotelu Imperial Park Vodice 3* - 3 dana/2 noćenja s polupansionom, Dalmatinska večera na Veliki Petak, Uskršnji doručak, animacijski program, sve za 2 osobe i do 2 djece!

31 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

1 dijete do 6,99 godina i 1 dijete do 11,99 godina GRATIS! Pregršt sadržaja za sve uzraste očekuje Vas u bogatom Uskršnjem paketu Family Hotela Imperial Park u Vodicama! Kupon vrijedi isključivo u periodu 15.04.-24.04.2022.


Autor: Anton Unković

U ponudi Vas očekuju i : animacijski program za djecu od 4 do 12 g. (15.-17.04. i 22.-24.04.) + Dalmatinska večera na Veliki Petak 15.04. + Uskršnji doručak 18.04. na otvorenom uz sudjelovanje folklornih skupina iz okolnih mjesta i dalmatinske klape te ponudu domaćih specijaliteta + Vodičke Žudije + poklon Uskršnji kruh u sobi na Uskrs + walking tour po Vodicama!


Autor: Anton Unković

IMPERIAL PARK HOTEL 3* 

Smješten u borovoj šumi samo korak do plaže, hotel Imperial je idealna oaza za sve goste. Udaljen svega jedan kilometar od centra Vodica, savršen je za obiteljske i romantične odmore.

1 dijete do 6,99 godina i 1 dijete do 11,99 godina GRATIS (mogućnost jednog pomoćnog ležaja, mlađe dijete na ležaju s roditeljima)!

U sklopu hotela nalaze se klimatizirani pansionski i à la carte restoran, aperitiv-bar, TV sala i snack-barovi.

Naše Superior dvokrevetne sobe s pogledom na park ili more (ovisno o raspoloživosti) potaknut će Vas na uživanje i opuštanje tijekom vašeg boravka u Vodicama. Veličina sobe je oko 24 m², ima klimu, Wi-Fi, satelitsku TV, direktnu telefonsku liniju, minibar, balkon, kupaonicu sa WC-om, sušilo za kosu.
* Superior sobe za 16.04. su rasprodane i za taj dan su na raspolaganju Standard sobe

Naše Standard dvokrevetne sobe s pogledom na park (20 m²) ili more, ovisno o raspoloživosti, imaju balkon, klima uređaj, kupaonicu s podnim grijanjem te kadom ili tuš kabinom, TV s ravnim LED zaslonom i satelitskim programom, hladnjak, besplatni bežični Internet, telefon s vanjskom linijom, radni stol, ormar, ogledalo, sušilo za kosu i toaletne potrepštine.

Posjetitelji na raspolaganju imaju razne sportske, rekreacijske i zabavne sadržaje poput fitness prostorije, teniskih terena, igrališta za djecu, zatvorenog bazena i vanjskog bazena (u ljetnoj sezoni).

U ponudi uključeno i korištenje unutarnjeg bazena s grijanom vodom, fitnessa i prostora za kardio vježbe!

Hotelska ponuda dodatno je obogaćena organiziranim izletima u obližnje nacionalne parkove (NP Krka, NP Kornati) i gradove (Split i Trogir).

VODICE

Vodice su dalmatinsko turističko središte, poznato po svojoj živosti, raznolikosti turističke ponude i ljubaznim domaćinima. Jedan su od deset najvećih turističkih centara hrvatskog Jadrana, koji ostvaruje preko 500 000 turističkih noćenja.

Duge šljunčane i pješčane plaže na zapadu i istoku grada, bogata turističko-ugostiteljska i trgovačka ponuda, razvijen kulturno zabavni život te brojni programi izleta, rekreacija i bavljenja sportom, čine turističku ponudu Vodica kvalitetnom i prepoznatljivom.