Vrhunski ELLE salon u Zagrebu otkriva fantastične tretmane lica! Zaustavite vrijeme uz KOREJSKU LIFTING MASAŽU ili zablistajte uz dubinsko čišćenje UZV špatulom + RF, već od samo 99 kn!

2 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ponuda 1 uključuje: korejsku lifting masaža lica,vrata i dekoltea (piling, masaža rukama, masaža rolerima sa njegujućim kremama ili uljima), a ponuda 2: čišćenje ultrazvučnom špatulom + radiofrekvenciju lica! Kupon se može iskoristiti do 30.05.2022.

Korejska masaža lica

Cijeli tretman se sastoji od stimulacije akupunkturnih točaka na licu, refleksoterapije lica po zonama nakon čega slijedi tradicionalna masaža lica prirodnim terapijskim uljima, ovisno o tipu i problematici kože.

Slijedi hranjiva ili lifting maska za lice, završni tretman kristalima i hidratacija kože prirodnim hranjivim serumima i kremama. Za lice postoji lift masaža, a to je posebna masaža jer se koriste snažniji pokreti dizanja kože prema čelu kako bi potaknuli prirodan kolagen i vratili propusnost membrana kože. S masažom koža lica postaje jača, čvršća i glađa.

Tretman ultrazvučnog čišćenja lica špatulom

Mnogi ga koriste kao zamjenu za klasični higijenski tretman lica. Sam tretman je potpuno bezbolan i neinvazivan. Prelaskom preko kože lica ultrazvučnom špatulom djeluje se ultrazvučnom vibracijom i tako se izbacuju komedoni, a u isto vrijeme se uklanja tanak sloj površinskih mrtvih stanica kože lica.

Radiofrekvencija lica 

Jedan od popularnijih kozmetičkih tretmana tijekom kojeg radiofrekventna struja djeluje na kožu tako što je dubinski zagrijava. Površina kože ne zagrijava se do istog stupnja. Zagrijavanje vlakana kolagena u dubljem sloju kože, dermisu, dovodi do njihove kontrakcije.

 Unesena toplina ubrzava metabolizam stanice i fibroblasta koji proizvode kolagen, a time se stimulira produkcija kolagena i odmah vidljivo zateže koža. Rezultat ovog tretmana je vidljivo zatezanje opuštene kože i bora te pomlađivanje lica i regeniranje ošećene strukture kože.