VIP DAN- nagradite se danom iz snova u Studiju Geranij u Zagrebu koji će Vas opustiti i uljepšati uz 4 TRETMANA: mikroderma + RF lica + maska lica i anticelulitna masaža, samo 239 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Salon nije isključivo kozmetički, već je salon u ponudi zadovoljava Vaše potrebe za masažama i opuštanjem od svakodnevnog stresa... Kupon vrijedi do 29.05.2022. te se može iskoristiti na adresi Miramarska 34, Zagreb!

VIP tretman obuhvaća:

• mikrodermoabraziju

• radiofrekvenciju lica

• masku za lice

• anticelulitnu masažu

Može se iskoristiti u jednom ili dva dolaska te Vip tretman traje 90 minuta!

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama!

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna rezervacija termina 3-5 dana unaprijed na broj telefona : 091 402 2500 od 13-21 h, subota od 09-15 h uz KOD i ID kupona po primitku.

Radiofrekvencija  je svjetski popularna nekirurška metoda kojom se zateže opuštena koža, pomlađuje lice, smanjuju bore te regenerira oštećena struktura kože. S vremenom koža više nije svježa i elastična kao prije. Osim što će koža imati puno kvalitetnog i obnovljenog kolagena primijetit ćete i podizanje očnih kapaka! Spuštene vjeđe podižu se u samo nekoliko tretmana, oči postaju otvorenije, drenira se višak tekućine koji se nakuplja zbog nepravilna protoka limfe, pa se smanjuju i otečeni podočnjaci. Tretman je brz, bezbolan i efikasan. Radi se radiofrekventnom strujom koja dubinski prodire i zagrijava tkivo. Zagrijavanjem vlakana kolagena u dubljim slojevima kože, postiže se njihova kontrakcija i stimulira produkcija kolagena.

Novo radno vrijeme je od 12 h do 20 h, subotom od 9 do 17 h - ako se djelatnici ne jave na telefon odmah, odrađuju tretmane - pa pokušajte kasnije nazvati, hvala na razumijevanju!