ALL INCLUSIVE FAMILY ODMOR u Hotelu Hvar 3* na otoku Hvaru na bazi 3 ili 4 noćenja i all inclusive uz prigodne programe i animaciju za praznike, sve za 2 odrasle osobe i 1 ili 2 djece do 11,99 godina!

13 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Izaberite termin boravka i provedite svoj godišnji odmor uz all inclusive uslugu i raznovrsne sadržaje Hotela Hvar! Kupon vrijedi ovisno o odabranoj opciji: 13.04.-29.04. / 29.04.-05.06. (ne vrijedi za 05.05.-21.05.2022.).

U ALL INCLUSIVE ponudi očekuju Vas: buffet doručak, buffet ručak i buffet večera uz neograničenu konzumaciju pića uz obroke + neograničena konzumacija pića na all inclusive baru uz vanjski bazen (od 10 do 23h; točeno pivo, crno i bijelo vino, gazirana i negazirana bezalkoholna pića).

Hotel Hvar smješten je na poluotoku koji okružuje odmaralište sa 2 kilometra sunčane obale, a izvanredan je izbor niskobudžetnog resorta za putnike koji traže opušteno utočište u pijesku i mirnom Jadranskom moru, gdje zadovoljstvo pronalaze u veličanstvenom dijelu popularne pješčane plaže i diskretnoj stjenovitoj obali.

Zbog svog položaja u borovoj šumi, all inclusive resort nudi prekrasan uređeni pogled na Jadransko more iz svojih soba, lounge bar i restoran koji jednako vole parovi, obitelji i starije osobe. Hotel se nalazi na pješačkoj udaljenosti od centra Jelse uz morsku šetnicu, bogat brojnim lokalnim trgovinama, klubovima i konobama.

U ponudi Vas očekuje i korištenje unutarnjeg i vanjskog bazena te fitnessa!

Naše hotelske sobe su pogodan izbor za male obitelji i parove koji traže povoljnu opciju resorta.

Spavaća soba, kupaonica s toaletom, balkon / terasa / francuski balkon; bračni krevet 160x200, krevet na razvlačenje, sofa krevet na upit, 17 m².

Naši restorani poslužuju sezonsku hranu koja se nabavlja s lokalnih eko farmi i imanja otoka Hvara. Lokalno uzgojene namirnice donose svježinu i jedinstvenost u naše jelovnike, uz mnoge kulinarske specijalitete pripremljene po domaćoj i dalmatinskoj tradiciji. Među dugim popisom kulinarskih specijaliteta, naši gosti mogu uživati u autentičnom okusu svježe ribe i domaćih jela pečenih na otvorenoj vatri, prožetoj biljem, pokazujući kreativnost i okuse naše domaće kuhinje.

U ponudi uključeni i poslijepodnevni slatki ili slani snack uz kavu, čaj i grickalice (16-17h)!
Dodatno uključeno za period Uskrsa - Uskršnji doručak, dalmatinska večera, piće dobrodošlice, animacija / za period Praznika rada - živa muzika + dalmatinska večera + piće dobrodošlice + animacija / za period 21.05.-05.06. - dalmatinska večera, piće dobrodošlice, živa muzika!

Na Veliki četvrtak će se održati procesija Za križen! Za križen je naziv za tradicionalnu noćnu procesiju koja se već nekoliko stoljeća svaki Veliki četvrtak organizira na otoku Hvaru. Procesija je jedinstveni obred osobite pobožnosti te izraz vjerskog i kulturnog identiteta stanovnika središnjeg dijela otoka Hvara, koji se u neprekinutom nizu odvija pet stoljeća. Iznimna je i po svom trajanju (tijekom 8 sati prođe se 25 kilometara) i po naglašenom pasionskom sadržaju, a okosnica procesije je Gospin plač - osmerački pasionski tekst iz 15. stoljeća kojeg u formi glazbenog dijaloga pjevaju izabrani pjevači, kantaduri.

Godine 2009. tradicija procesije Za križen je upisana na UNESCO-v popis nematerijalne svjetske baštine u Europi, a sastoji se od šest istovremenih procesija iz Jelse, Pitvi, Vrisnika, Vrbnika, Svirča, Vrbnja i Vrboske.