[FLASH SALE] WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4* u Pohorje Village Resort-u očekuje Vas uz 3 dana/ 2 noćenja s Polupansionom uz opuštanje u bazenu, saunama, a sve za 2 osobe i samo 1320 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Zamislite kako se opuštate uz pucketanje vatre iz kamina, uživajući pritom u pogledu na snijegom prekivene vrhove smreke. U srcu mariborske šume i udaljen samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta! Ponuda se može iskoristiti do 26.04.22

Naš Tišina šume Wellness & Spa Resort – hotelsko-apartmanski kompleks koji se sastoji od četiri stambena objekata, smjestio se na 1050 m visine Mariborskog Pohorja, u srcu mariborske šume i udaljen je samo 300 m od gornje stanice uspinjače najvećeg slovenskog skijališta. Mjesto nudi jedinstven doživljaj mira, tišine i stapanja sa predivnom prirodom koja ga okružuje.  

WELLNESS & SPA HOTEL BOLFENK 4*

Sobe ispunjene suncem, ukusna domaća kuhinja koju poslužujemo u restoranu hotela Bolfenk te direktan pristup Wellness kući »Tišina šume« do koje možete prošetati u papučama i kućnom ogrtaču, obećavaju  savršeni odmor od svakodnevnice. 

Ponuda uključuje: 3 dana, 2 polupansiona s buffet doručkom i večerom + smještaj u deluxe dvokrevetnoj sobi + korištenje ogrtača i ručnika za kupanje + neograničeno korištenje unutarnjeg bazena u Spa centru Pohorje Village + 1 x tijekom boravka ulaz u Wellness centar Pohorje Village (finska sauna 90°C, kromoterapijska sauna 75°C, turska parna kupelj 45°C, aroma parna kupelj 50°C, ledena jama, Kneipp, whirlpool, tepidarij)* + korištenje štapova za nordijsko hodanje + karta energetske rute "Bolfenk" + besplatan vanjski parking u sklopu resorta + besplatan WI-FI, sve za 2 osobe.

Prije nego legnete u udoban krevet, pogled na zvjezdano nebo pomoći će Vam da lakše utonete u san, dok će Vas sljedeće jutro probuditi miris svježe pečenog kruha. U međuvremenu će zraka sunca već proviriti kroz prozor i pozvati Vas u zagrljaj prirode.

SMJEŠTAJ

Sve sobe su opremljene kupaonicom, kabelskim LCD TV i sefom te besplatnom WI-FI internetom.

U sklopu hotela Bolfenk, uz vrhunski restoran, nalazi se i udoban Lobby bar. Doručak i večera poslužuju se na bazi švedskog stola. 

Hotel je direktno povezan s Wellness kućom koja se prostire na dvije etaže. Na prvoj se nalazi Spa centar, koji ima grijani bazen s energetskom vodom, finsku saunu i whirlpool. Na drugom katu nalazi se Wellness centar s pet različitih sauna, ledenom špiljom, rashladnim Kneippom i bazenom za masažu, a ponudu zaokružuje izvrsna ponuda premium masaža i beauty programa. 

*Obzirom na epidemiološke mjere, rezervacija korištenja wellness centra je obavezna i vrši se na recepciji hotela prilikom prijave. 

Hotel nudi najam električnih i običnih bicikala, sportske opreme, društvenih igara te raznih biciklističkih i planinarskih karata.

SPORT I ZABAVA

Pogodno mjesto za planinarenje, biciklizam, skijanje, SPA i wellness tretmane.

Lokacija Pohorje Village Resorta nudi sve- uz ugodne smještajne jedinice, kvaliltetan Wellnes i Spa centar i domaću tradicionalnu kuhinju,  tu su 42 km duge skijaške staze, žičara do centra Maribora, brojne pješačke i planinarske staze, energetska staza, te adrenalinski bike park Pohorje. 

Mariborsko Pohorje omiljeno je kod skijaša svih dobnih skupina i vještina. Sjajno bijele skijaške staze, kao i uređene staze za skijaško trčanje i trekking rute privlače brojne entuzijastične alpske skijaše i snowboardere, ali i planinare, brdske bicikliste, padobrance, jahače i avanturiste. Staze su povezane s 5 sjedežnica, 16 ski-liftova i gondolom.

Obavezna e-mail rezervacija isključivo na mail info@resort.si uz broj kupona po aktivaciji kupona.