PROLJETNI odmor kraj Rajske plaže na Rabu - 3 dana/ 2 noćenja u San Marino Camping Resortu 4* u Loparu uz izbor smještaja za 4 ili 6 odraslih i 2 djece do 12 godina, već od samo 630 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Camping home idealan je za obitelj i društvo prijatelja, a ima i terasu za ljenčarenje i druženje... sve to na samo nekoliko koraka od veličanstvene Rajske plaže u Loparu! Kupon za ponudu vrijedi od 14.04. do 13.05.22.

Ponuda uključuje: 3 dana/2 noćenja + besplatni WI-FI i parking + korištenje vode, struje, plina, A/C - za 4 odrasle osobe ili 6 odraslih osoba i 2 djece do 12 godina!

San Marino Camping Resort pronaći ćete na poluotoku Lopar na otoku Rabu kraj veličanstvene pješčane Rajske plaže duge 1500 m. Udaljen 12 km od grada Raba, kamp nudi sve što vaša obitelj može poželjeti od ljetovanja.

Na ravnom pješčanom terenu kampa u hladovini topola i borova očekuju vas uređene parcele i mjesta za kampiranje, kao i camping homeove i luksuzne rezidencijalne sobe.

Posteljina i ručnici uključeni u cijenu! Nadoplata za kućnog ljubimca iznosi 75,00 po danu i plaća se na licu mjesta!

Aktivnijim gostima na raspolaganju su brojne biciklističke staze koje premrežuju cijeli otok. Kamp još nudi šarolik izbor restorana i barova i trgovine u kojima možete kupiti svježe namirnice. Od obiteljskih sadržaja tu su izleti brodom iz grada Raba ili Lopara (ako brodari budu vozili u periodu Vašeg dolaska).

Doživite osjećaj slobode iz udobnosti camping homea! Svi camping homeovi smješteni su u zelenilu u mirnom jugozapadnom dijelu kampa blizu glavnih sadržaja. 

Lopar Garden Premium Camping Homeovi površine su 35 m2 i imaju natkrivenu terasu veličine 22 m2. Mogu ugostiti najviše 6 osoba. 

Sadrže dvije spavaće sobe (jednu s bračnim krevetom, a drugu s dva odvojena kreveta), dvije kupaonice s tušem, blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe, opremljenu kuhinju, SAT TV, klimatizacijski uređaj, terasu i vrtni namještaj.

Superior Family Camping Homeovi površine su 34 m2 i imaju natkrivenu terasu veličine 10 m2. Mogu ugostiti najviše 8 osoba. 

Sadrže tri spavaće sobe (jednu s krevetom veličine 150x190 cm, a druge dvije s po dva odvojena kreveta veličine 70 x 190 cm), dvije kupaonice s tušem, blagovaonicu s klupom za razvlačenje na kojoj mogu spavati dvije osobe, stol sa šest stolica, opremljenu kuhinju, SAT TV, klimatizacijski uređaj, terasu i vrtni namještaj.

Na što smo ponosni? 

- zadivljujuća lokacija kraj čuvene pješčane Rajske plaže, prirodna pješčana plaža duga 1500 m s brojnim sadržajima;

- uređene parcele i mjesta za kampiranje, udobni camping homeovi i San Marino Residence s luksuznim sobama;

- moderan wellness&beauty centar;

- restorani i barovi;

- kućni ljubimci dobrodošli!

Završno čišćenje iznosi 228,00 kn i plaća se na licu mjesta. Završno čišćenje kada boravi kućni ljubimac iznosi 375,00 kn i plaća se na licu mjesta.