Proljetni odmor za cijelu obitelj - 2, 3 ili 5 polupansiona za 2 osobe i do 2 djece u Hotelu Jadran u Segetu Donjem kraj Trogira s uključenim pićem uz večeru i razne pogodnosti već od samo 1149 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Provedite odmor u dvoje ili s obitelji i uživajte u ponudi Hotela Jadran u šarmantnom Segetu Donjem! Kupon se može iskoristiti od 15.04. do 03.05.2022.

1. dijete do 7,99 g. GRATIS na rasklopnom pomoćnom ležaju u svim ponudama! 2. dijete do 3,99 g. bez ležaja (dijeli krevet sa roditeljima) GRATIS u svim ponudama!

HOTEL

Hotel Jadran je smješten u malom mediteranskom i  ribarskom mjestu, Seget Donji. Veliki adut hotela je njegov neodoljiv položaj uz samo more (prvi red do mora) i prirodno okruženje borove šume koje vas već po dolasku odnese u opuštajuću mediteransku atmosferu. Hotel od obale dijeli samo šetnica kojom prema želji možete uživati u laganim šetnjama, biciklirati ili trčati.

Hotel Jadran je i odlična polazna točka za brojne izlete u okolici, a od UNESCO grada Trogira, bisera ovog dijela Dalmacije, udaljenog svega 3 km od hotela, možete također prošetati, odvesti se lokalnim autobusom ili autom. Split - grad velikog Dioklecijana i "glavni grad" Dalmacije - udaljen samo pola sata vožnje, ostavit će nezaboravan pečat na svakog posjetitelja, vodeći vas kroz širok raspon kulturne i prirodne baštine, gastronomije, umjetnosti i glazbe.

U ponudi POLUPANSIONA Vas očekuju doručak i večera + piće uz večeru sa točionika (pivo,vino) ili šankomata (voda, sokovi, čaj, kava)!

PANSIONSKI RESTORAN

Restoran se nalazi u glavnoj zgradi te raspolaže velikom vanjskom terasom i manjim balkonom sa pogledom na more.

U restoranu uživajte u ponudi buffet doručka i  buffet večere raznovrsne internacionalne kuhinje. Na Uskrs će biti tradicionalno serviran Uskršnji doručak. Prigodne tematske večeri nisu isključene.

SMJEŠTAJ

Hotel ukupno objedinjuje 6 zgrada od koje je jedna glavna zgrada u kojoj se nalaze osnovni sadržaji (recepcija, restoran, bar, sefovi) te nekoliko smještajnih jedinica, i 5 hotelskih depandansi (paviljona) isključivo smještajnog kapaciteta.

Vaš smještaj uključuje boravak u dvokrevetnoj i  klimatiziranoj (individualno kontrolirani klima uređaj) sobi sa balkonom ili terasom (ovisno o raspoloživosti) opremljenoj kupaonicom sa tuš kabinom, kupaonskim ručnicima i osnovnim kupaonskim potrepštinama, sušilom za kosu, Sat TV, telefonom i bežičnim internetom, te se nalazi u jednoj od 5 depandansi (paviljona) hotela na morskoj strani.

Ponuda uključuje smještaj u dvokrevetnoj sobi (18m2) sa balkonom ili terasom na morskoj strani u depandansama hotela!

Krevet može biti dupli/bračni ili odvojeni. Ova soba je idealno opremljena za užitak u dvoje uz mogućnost da se doda treći pomoćni rasklopni ležaj, a po potrebi i dječji krevetić. Oboje, i pomoćni ležaj i dječji krevetić ne mogu stati u sobu.

Kod smještaja 2 djece u sobi jedno dijete (do 4 godine) može spavati na krevetu sa roditeljima, a drugo dijete do 18 godina na pomoćnom rasklopnom  ležaju. Mogućnost odabira i drugih tipova soba prema upitu.

SLOBODNO VRIJEME I REKREACIJA

Odabir gdje ćete se prepustiti aktivnom dijelu odmora prepuštamo isključivo vama: Od šetnje/bicikliranja/trčanja uz more (promenada i duge šljunčane plaže su zaštitni znak segetske rivijere), šetnja STAZOM ZDRAVLJA od Segeta i uzbrdo ''Napoleonovim putem'', do odabira izleta (Trogir, Split, Primošten, NP Krka, Čiovo).