Zapanjajuće mladolika koža? Izbrišite tragove starenja, akne&mitesere, revitalizirajte kožu lica uz KEMIJSKI PILING BioRepeelCI3 -TCA 35 sa ili bez čišćenje u Salonu Talija u Splitu, od samo 275 kn!

1 prodanNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Odabrite jednu od ponuđenih opcija! Kupon vrijedi do 28.05.2022. na adresi: Fausta Vrančića 2, Split!

S BioRePeelCl3 dobivate revitalizirajući piling koji istodobno podupire kožu s biostimulacijskim učinkom. Idealan je za one koji žele inovativni piling koji ne naglašava kožu, ali je istovremeno revitalizira. Mrtve stanice kože učinkovito se uklanjaju i tako osiguravaju svjež, mladolik izgled kože. Uz to, inovativna revitalizirajuća formula BioRePeelCl3 podržava borbu protiv akni i uklanja mitesere.
Nakon tretmana, hidratantni čimbenici osiguravaju prekrasno opušten osjećaj kože i trajno lijep ten. Fine linije i prvi znakovi starenja kože na koži lica, vratu i dekolteu mogu se učinkovito smanjiti redovnom uporabom. Koža dobiva novu svježinu i elastičnost.


BioRePeelCl3 - vitaliziran zahvaljujući dvofaznoj formuli
Prepun hranjivih sastojaka i tvari za njegu, BioRePeelCl3 nudi sve ono što je zdravo, dobro njegovano za potrebe kože. Za još veću učinkovitost proizvod je formuliran kao emulzija. Ima hidrofilnu i lipofilnu fazu, koje su povezane neposredno prije nanošenja kratkim, jakim potresanjem. Bezbolan je i posebno se brzo nanosi, prikladan je za sve uzraste i može se koristiti u bilo koje doba godine, jer ne uzrokuje osjetljivost na svjetlost. Nadalje, BioRePeelCl3 pogodan je za svaki dio tijela.

ODMAH nakon kupnje kupona obavezna telefonska najava na br.tel.: 091 5533 417 tel. 021/346-603 uz KOD i ID kupona po primitku.

Kako BioRePeelCl3 djeluje
BioRePeelCl3 svoju visoku učinkovitost kao i zapanjujuće lijepe rezultate duguje upotrebi triklorooctene kiseline. To ne samo da stabilizira formulaciju već ima i presudnu ulogu u učinku ljuštenja. Snažni keratolitički učinak čini kožu ponovno mekom i olakšava ostalim aktivnim sastojcima da duboko prodru u tretirano područje kože. Složena formula ovog proizvoda osigurava povećanje prometa stanica na tretiranim dijelovima kože, što stvara svježu, revitaliziranu kožu. Također se potiče vlastita proizvodnja elastina, kolagena i hijaluronske kiseline u tijelu.