USKRS i PRAZNIK RADA u Rogoznici - uživajte u blagdanskom odmoru na 3 dana i 2 noćenja na bazi polupansiona za 2 osobe u Hotelu Perla Resort 4* uz korištenje bazena, rekreacijskih sadržaja...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Dijete do 5,99 godina boravi GRATIS! Kupon vrijedi od 15.04. do 18.04. ili od 29.04. do 02.05.2022.

PERLA RESORT je odredište namijenjeno svima koji žele provesti svoje slobodno vrijeme u opuštajućem i ugodnom okruženju. Smješten je u jednoj od najljepših i najmirnijih uvala Šibensko-kninske županije, u blizini malog primorskog gradića Rogoznica, između gradova Split i Šibenik. 

Perla Resort odiše daškom luksuza te sa svojim pažljivo osmišljenim uređenjem i lokacijom uz more, pruža dojam kako  svakodnevne brige možete ostaviti ispred vrata i prepustiti se, onom što će sigurno biti, nezaboravnom odmoru za Vas i Vaše suputnike.

Dodatne pogodnosti: besplatno korištenje svih vanjskih bazena + suncobrani i ležaljke na privatnoj plaži + vanjska teretana, dječje igralište, stolni tenis, stolni nogomet + parking + Wi-Fi.

HOTEL PERLA nalazi se ispred zgrade apartmana Perla. U prizemlju hotela nalazi se recepcija, predvorje i restoran za doručak, na sljedeća dva kata nalaze se sobe do kojih je moguće doći liftom ili stubištem. Ima 27 prostranih, svijetlih soba sa balkonom i pogledom na more. Sve sobe imaju vlastitu kupaonicu sa walk in tušem, SAT-TV, sef za vrijednosti, besplatan internet, balkon s pogledom na more, telefon, mjesto za sjedenje.

Ponuda uključuje smještaj u standard sobi s pogledom na more!

Standardna soba s pogledom na more (25 m²): klima-uređaj; vlastita kupaonica sa besplatnim toaletnim priborom, kadom ili tuš kabinom; WC; TV ravnog ekrana i satelitski programi; zvučna izolacija; minibar; sef; ručnici, posteljina; radni stol i prostor za sjedenje; telefon; sušilo za kosu.

Perla Resort svojim gostima nudi razne dodatne usluge za sve uzraste. Teniski teren, dječje igralište, teretanu na otvorenom, 4 bazena, restoran, dalmatinsku konobu, transfere, organizaciju svečanih ručaka, zabava... Naš tim stručnjaka će Vas rado savjetovati što posjetiti u blizini, ili Vam pomoći sa organiziranjem izleta.

Perla Resort na svojoj privatnoj plaži, svojim gostima besplatno nudi ležaljke sa suncobranima.