NOVO! Opuštajući odmor uz more u Miramar Sunny Hotel & Residence by Valamar 3* u Rabcu! 3 dana/ 2 noćenja s Polupansiona za 2 osobe ili 2 osobe i dijete do 14 god., od samo 1160 kn!

11 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Boravišna pristojba je uključena u cijenu. Kupon za ponudu vrijedi isključivo za termin 13.-22.04.22. i 28.04.-20.05.22. PARKING GRATIS! (rasprodani termini: 02.-20.05.)

Miramar Sunny Hotel & Residence dodaje potpunu slobodu izbora svojem konceptu opuštajućeg odmora na plaži dizajniranom za novu generaciju gostiju.

Usluga Sunny Breakfast & Brunch hotelskog restorana gostima je na raspolaganju od ranog jutra do 13 sati kako bi mogli bezbrižno uživati u doručku i ranom ručku. Nakon opuštanja na terasi bazena i zabave u Chill & Play Zoni, odvojite malo vremena za ukusnu tematsku večeru Sunny Dinner.

Doživljaj opuštajućeg odmora na plaži protkan je kroz svaki dio hotela Miramar Sunny omogućavajući vam da u potpunosti uživate u odmoru skrojenom prema vlastitom tempu.

STANDARDNA SOBA
Pogled na park, dva odvojena kreveta, max. 2 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija.

SUPERIOR TROKREVETNA SOBA, BALKON
Balkon / pogled na park, dva odvojena kreveta + sofa, max. 3 osobe, kupaonica s tušem, klimatizacija.

PLAŽA I HOTELSKI BAZEN 

Spustite se iz hotela do prekrasnih rabačkih plaža. Otkrijte ljepotu kristalno čistog mora i prirodnih bijelih oblutaka i stijena koje obgrljuju plaže. Osvježenje možete potražiti i u vanjskom bazenu hotela punjenom morskom vodom.

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na 052 465 000 i potvrda rezervacije ODMAH po primitku kupona isključivo na e-mail: coupon@valamar.com, uz KOD i ID kupona.

UKLJUČITE SE U ZABAVNE I SPORTSKE AKTIVNOSTI

Unajmite bicikl i krenite na biciklističku turu Rapcem i okolicom. Ako vam je draže planinarenje, uspnite se do sela Skitače s čudesnim pogledom na Kvarnerski zaljev i saznajte priču o suzama Sv. Lucije – nepresušnog izvora vode. U blizini hotela možete igrati tenis ili se zabaviti uz jedan od atraktivnih sportova na vodi.

SPORT I REKREACIJA

Istražite čudesnu prirodu okolice Rapca trčeći ili na dva kotača. Zaigrajte partiju tenisa u obližnjem tenis centru, a zatim se prebacite na plažu i uživajte u uzbudljivim sportovima na vodi. Iskoristite i ponudu ronilačkog centra i istražite prekrasne grebene, šarolikost morskog života i olupine koje leže pod morem dulje od 100 godina.

RESTORANI I BAROVI U MIRAMAR SUNNY HOTELU & RESIDENCEU BY VALAMAR

Restoran Sunny nudi široku paletu jela i pića tijekom produženog doručka, ranog ručka i večera u sklopu usluga Sunny Breakfast & Brunch te Sunny Dinner. Salate, sendviči i deserti iz vitrine Valfresco dostupni su čitav dan.