NOVO! Počastite se masažom i osjećajte se opušteno i poletno uz masažu, korištenje saune & slane sobe te bazena u wellness centru Hotela Adria u Biogradu na Moru, sve za 2 osobe i samo 479 kn!

3 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Paket uključuje:masaža leđa i ruku u trajanju od 20 minuta, sauna - 20 minuta, parna kupelj - 20 minuta, slana soba - 20 minuta, korištenje unutarnjeg grijanog bazena i vanjskih bazena. Kupon vrijedi do 01.06.2022.

Očekuju Vas i kuponi za čaj i detox smoothie iznenađenja.

HOTEL ADRIA 

Nalazi se u prekrasnoj borovoj šumi, udaljen 350 metara od glavne biogradske plaže Soline i 800 metara od strogog centra Biograda.Tijekom glavne turističke sezone hotel se tržišno pozicionirao kao obiteljski hotel, s all inclusive ponudom, sa mogućnošću usluge polupansiona i punog pansiona, dok u pred i posezoni prima domaće i inozemne grupe koje odabiru Biograd za mjesto odmora ili su na proputovanju prema južnim jadranskim destinacijama.

WELLNESS CENTAR HOTELA ADRIA razmazit će vaše tijelo masažom uz primjenu pomno odabranih eteričnih ulja prema individualnim potrebama!

Nakon kupnje kupona i po primitku kupona, potrebno rezervirati termin 2 dana ranije prije početka korištenja usluge na: 023 203 780 ili 098 256 863 (9 – 14 sati) uz KOD i ID kupona.