Uživajte u idiličnom proljetnom odmoru ili Prazniku rada u Omišu uz 3 dana/2 noćenja na bazi polupansiona u luksuznom Hotelu Saint Hildegard 4* tik do mora, a sve za 2 osobe!

7 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Oduševit će Vas potpuna udobnost ultramodernog i novootvorenog hotela Saint Hildegard 4*, a vaš odmor će biti za pamćenje... Kupon vrijedi od 29.04. do 31.05.2022.

HOTEL SAINT HILDEGARD 4*

Novootvoreni boutique hotel smješten u Lokvi Rogoznici blizu Omiša, samo nekoliko kilometara južnije od Splita nadomak Makarske rivijere, sa 36 smještajnih jedinica (6  Deluxe apartmana i 30 klimatiziranih smještajnih jedinica sa balkonima koje nude besplatni Wi-Fi, vrt s vanjskim bazenom i pogled na more). 

Gostima su na raspolaganju šetalište uz plažu i borovu šumu, konferencijska soba (mogućnost priređivanja prigodnih domjenaka), zabavna animacija i sportovi na plaži te 50 km udaljen konjički klub za ljubitelje rekreacijskog/terapijskog jahanja, restoran s pogledom na bajkovitu morsku hrid okupanu srebrnim valovima i romantičnim zalascima sunca… Objekt nudi uslugu najma bicikala i skutera a na recepciji je uz nadoplatu moguće dogovoriti jednodnevne izlete i putovanja.

Biti prepoznatljiv brendiran, autentičan i tematiziran mali hotel koji će ciljanoj 'lifestyle' klijenteli prilagoditi oblik ponude koja posebno ističe svoju ekološku orijentaciju i izvrsnost usluživanja. Uz maksimalnu usmjerenost na raznovrsnost i kvalitetu doživljaja ovaj mali obiteljski hotel sa velikom dušom posebno obilježava gostoljubljivost, prilagodljivost očekivanjima gostiju te privatnost.

Besplatni upgrade u Superior sobu prema raspoloživosti!

Sobe prilagođene vašim potrebama… Moderno opremljene sobe s tušem, klima uređajem, mini barom, lcd tv, Wi-Fi, prozori i balkoni panoramskog pogleda, namještaj visoke kvalitete i udobnosti, te apartmani modernog dizajna i pogleda na more nude čisti luksuz, neusporedivu udobnost i izvanrednu dostupnost povijesnim sadržajima grada Omiša i obližnjim znamenitostima grada Splita.

Naši kreativni kuhari svojim će Vam specijalitetima omogućiti primamljive mirise i eksploziju okusa različite gastro ponude; od tradicionalne mediteranske i kontinentalne kuhinje do zdrave prehrane

Vizija nam je omogućiti vrhunski doživljaj kvalitete i pružiti gostima novu dimenziju zdravog odmora kroz kvalitetno, pouzdano i odgovorno pružanje svih usluga na visokom nivou.

Suradnjom sa najkvalitetnijim dobavljačima, koji primjenjuju visoke HACCAP standarde, dati značajan doprinos razvoju društva te poduprijeti razvoj malih obiteljskih gospodarstava. Cilj nam je poticati pozitivne ekonomske i opće društvene promjene lokalne zajednice kroz podršku i suradnju sa malim obiteljskim gospodarstvima koje ćemo uvrstiti na listu naših glavnih dobavljača.