Prekrasni Zaton je savršen kutak za potpuni predah od svakodnevnice! U cijenu uključeni boravišna pristojba, posteljina i ručnici! Kupon za ponudu vrijedi do 01.05.22.

Apartman se nalazi u mirnoj uvali Zaton svega 10 min autom od Dubrovnika. Mirna i tiha lokacija idealna je obitelji s djecom. Plaže, restorani,trgovina i šetnica 100m od apartmana. Apartman ima parkirno mjesto u garaži.

Apartman se sastoji od dvije spavaće sobe i ukupnog kapaciteta 4+2. 
U jednoj je bračni krevet dok su u drugoj dva kreveta koja mogu biti spojena ili odvojena po potrebi. Također imamo mogućnost +2 na kauč. Sadržava 1 kupaonicu i 1 odvojeni toalet. Apartman ima prostrani dnevni boravak sa izlaskom na veliki balkon s pogledom.


Besplatan parking i Wi-Fi!

U potpunosti opremljen sa svim potrebnim za dugoročni boravak u njemu- klime u svakoj sobi i dnevnom, perilica rublja, perilica suđa, mikrovalna, dolce gusto kafe aparat, kompletno opremljena kuhinja, TV, WI-FI.

Obavezno provjeriti raspoloživost apartmana prije kupnje na mail lukrecia.maric@gmail.com ili na mobitel 091 754 8584, uz KOD kupona po primitku kupona.