NOVO! Zapanjujuća ljepota koja će Vas opustiti - Huma Kotor Bay Hotel & Villas u Crnoj Gori! 3 dana/ 2 noćenja na bazi doručka uz korištenje vrhunske SPA zone, infinity bazena, sve za 2 osobe...

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Skriveni dragulj Kotorskog zaljeva, plaža Virtù pruža nevjerojatno utočište za one koji traže sunce i zabave. Dijete do 2 godine u dječjem krevetiću GRATIS! Ponuda se može iskoristiti isključivo do 31.05.22.

HUMA DOŽIVLJAJ - OD IZLASKA DO ZALASKA SUNCA 

Ugodite svojim užitcima na plaži Virtù. Uzmite ležaljku, pijuckajte svoje omiljeno piće, zabavite se uz vodene sportove. Odmorite se od sunca u teretani u odmaralištu ili se prepustite svim svojim osjetilima u Shanti Spa. 

Istražite bogatu lokalnu kulturu i tradiciju. Otkrijte prekrasno raznoliku crnogorsku prirodu. Uživajte u nesmetanom prelasku s noćnih zabava na cjelodnevno opuštanje u Huma Hotel & Villas. 

Blistavo bijela, fino šljunčana plaža Virtù nagrada je sama po sebi, koja se zasluženo smatra jednom od najboljih plaža u cijeloj Crnoj Gori. Smješten na mjestu gdje je Jadransko more jednostavno savršeno - nikad prehladno, nikad pretoplo, nikad prevalovito - pruža izvanredan užitak na moru.

SMJEŠTAJ
Klasična soba u studijskom stilu s modernim namještajem i ekološki prihvatljivim dizajnom. S ograničenim pogledom na ljetovalište, ova soba je savršena baza za one koji traže avanturu koji žele istražiti slikovite ljepote i drevna čuda Bokokotorskog zaljeva! Opremljenost: bračni krever, klimatizacija, TV, susšilo ua kosu, mini bar, radni stol.

INFINITY BAZENI
S pogledom na azurno more Kotorskog zaliva, naša dva vanjska infinity bazena brišu granice između umjetnog i prirodnog. Planine Bokokotorskog zaliva, prošarane obalnim crkvama i slikovitim selima, pružaju impresivnu i jedinstvenu pozadinu za sve ljubitelje bazena.

OTKRITE SHANTI SPA & WELLNESS
Ako ste sanjali o bijegu koji će opustiti vaš um, potaknuti vaša osjetila i dovesti vaše tijelo u optimalnu formu, ne tražite dalje. Jednostavno prošećite do Shanti Spa & Wellnessa. Vrhunska personalizirana njega naših stručnjaka, tretmani maženja, prilagođeni fitness ili seanse joge i ciljani programi učinit će ostalo. Naši luksuzni sadržaji obilježit će sve ugodne korake na vašem putu do najdubljeg sklada. Tu su parna sauna, finska sauna i soba za opuštanje.

20 % popusta na sve Spa usluge!

GASTRONOMIJA

Jedno od žarišta rastuće kulture klubova na plaži u Crnoj Gori, Virtù Lounge and Restaurant će zadovoljiti sve vaše potrebe na plaži, danju i noću.


Od najboljih prijepodnevnih koktela na plaži i svih pogodnosti jutarnjeg chill-outa do dugog opuštenog poslijepodneva i do očaravajućih party večeri, Virtù Lounge and Restaurant mjesto je za vidjeti i biti viđen. Humina filozofija wine & dine vrti se oko nekoliko jednostavnih principa. 

Objedinjujemo strast za svježim, lokalno uzgojenim sastojcima i inovativni zaokret u tradicionalnoj crnogorskoj kuhinji. Zdrav, jedinstven, ali jednostavan spoj zapanjujućih suprotnosti. Iako se plave jadranske vode u Kotorskom zalivu razlikuju od neukroćenih vrhova ili šuma u srcu, a ipak dijele isti netaknuti duh, i crnogorska kuhinja dijeli isti okus – onaj izvornosti. 

Obavezna provjera slobodnih termina prije kupnje kupona na mail sales@humahotel.me ili telefon +382 32 690 200. Obavezna e-mail rezervacija ODMAH po primitku kupona isključivo na mail sales@humahotel.me uz broj kupona po aktivaciji kupona.