Dizajnerski Poseidon Mobile Home Resort 4* u Makarskoj nudi luksuzno iskustvo odmor ovog SVIBNJA na 2 dana/ 1 noćenje ili 3 dana/ 2 noćenja s doručkom za 2 ili 4 osobe, već od samo 499 kn!

6 prodanihNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Neopisiv pogled na vrhove planinskog masiva Biokovo i neviđeni luksuz Poseidon Resorta... Ponuda se može iskoristiti isključivo od 01.05. do 31.05.2022.

Poseidon Mobile Home Resort smješten je u priobalnom dijelu Makarske jednog od najljepših turističkih odredišta naše obale, zadivljujući pogled na Jadransko more ispred sebe, i riječima neopisiv pogled na vrhove planinskog masiva Biokovo, neposredna blizina plaže te luksuzno dizajniran interijer idealan su spoj za odmor ispunjen mirom i ugodom.U našem resortu dočekati će Vas naš tim na koji smo izuzetno ponosni-nenametljivo,stručno i ljubazno osoblje. 

Mlad,vedar i gostoljubiv tim u svakom trenutku osigurati će osobnu uslugu kako bi ispunili sva Vaša očekivanja,s ciljem da Vaš boravak učinimo nezaboravnim,sa iskrenom željom da nam se ponovno vratite.

SMJEŠTAJ

• Poseidon Mobile Home Resort nudi smještaj u ukupno 5 luksuzno opremljenih studio apartmana. Velike natkrivene terase s udobnom garniturom savršeno su mjesto za uživanje u jutarnjoj kavi.

• Adria Xline 4 mobilne kuće u Poseidon Mobile Home Resortu mogu primiti 4 osobe. Na raspolaganju Vam je ukupno 18 Adria Xline 4 mobilnih kuća

• Adria Xline 6 mobilne kuće u Poseidon Mobile Home Resortu mogu primiti 6 osoba. Na raspolaganju Vam je ukupno 6 Adria Xline 6 mobilnih kuća koje odmah na prvi dojam nude toplinu doma.

Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina stoga savjetujemo provjeru slobodnih termina prije kupnje kupona, i to mailom na poseidon@poseidon.hr ili telefonom na 095 564 6961 od 09:00-12:00h, izvan radnog vremena putem maila!

RESTORAN & BAROVI

Moderno opremljen restoran s izlazom na terasu pruža najbolje od domaće kuhinje pripremljene od strane vrhunskih kuhara koji će truditi zadovoljiti i najzahtjevnija nepca. Bar resorta nalazi se u neposrednoj blizini vanjskog bazena pravo je mjesto za relaksaciju i odmor u vrućim ljetnim danima. Za potpuni ugođaj na raspolaganju Vam stoji osoblje resorta.

Rezervaciju smještaja potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona - mailom na poseidon@poseidon.hr ili telefonom na 095 564 6961 (od 09:00-18:00h, izvan radnog vremena putem maila), uz kod i id kupona.