Obiteljski ALL INCLUSIVE odmor uz 2, 3 ili 5 noćenja za 2 osobe i do 2 djece u Hotelu Jadran u Segetu Donjem kraj Trogira s uključenim pićem uz večeru i razne pogodnosti već od samo 1249 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

ALL INCLUSIVE ponuda za Uskrs i opušten proljetni odmor ili Praznik rada - otkrijte prirodne ljepote u mediteranskom okruženju uz samu obalu Jadranskog mora i napunite baterije uz Hotel Jadran! Kupon se može iskoristiti od 15.04. do 03.05.2022.

1. dijete do 7,99 g. GRATIS (na rasklopnom pomoćnom ležaju) u svim ponudama; 2. dijete do 7,99 g. bez ležaja (dijeli krevet sa roditeljima) GRATIS!

HOTEL

Hotel Jadran je smješten u malom mediteranskom i ribarskom mjestu, Seget Donji. Veliki adut hotela je njegov neodoljiv položaj uz samo more (prvi red do mora) i prirodno okruženje borove šume koje vas već po dolasku odnese u opuštajuću mediteransku atmosferu. Hotel od obale dijeli samo šetnica kojom prema želji možete uživati u laganim šetnjama, biciklirati ili trčati.

Hotel Jadran je i odlična polazna točka za brojne izlete u okolici, a od UNESCO grada Trogira, bisera ovog dijela Dalmacije, udaljenog svega 3 km od hotela, možete također prošetati, odvesti se lokalnim autobusom ili autom. Split - grad velikog Dioklecijana i "glavni grad" Dalmacije - udaljen samo pola sata vožnje, ostavit će nezaboravan pečat na svakog posjetitelja, vodeći vas kroz širok raspon kulturne i prirodne baštine, gastronomije, umjetnosti i glazbe.

U ponudi ALL INCLUSIVE Vas očekuju doručak, ručak i večera + odabrano all inclusive piće uz obroke u restoranskom baru i sa šankomata uz neograničenu konzumaciju 09-22h (točeno pivo, stolno vino, izbor rakija i likera na restoranskom baru, gazirana i negazirana bezalkoholna pića, kava i čajevi sa šankomata); početna usluga je večera, a za početnu uslugu ručak molimo na upit i prema dogovoru sa hotelom!

PANSIONSKI RESTORAN

Restoran se nalazi u glavnoj zgradi te raspolaže velikom vanjskom terasom i manjim balkonom sa pogledom na more.

U restoranu uživajte u all inclusive ponudi: buffet doručku, ručku i večeri raznovrsne internacionalne kuhinje te neograničenom konzumiranju odabranih alkoholnih i bezalkoholnih pića te toplih napitaka. Na Uskrs će biti tradicionalno serviran Uskršnji doručak. Prigodne tematske večeri nisu isključene.

SMJEŠTAJ

Hotel ukupno objedinjuje 6 zgrada od koje je jedna glavna zgrada u kojoj se nalaze osnovni sadržaji (recepcija ,restoran, bar, sefovi) te nekoliko smještajnih jedinica, i 5 hotelskih depandansi (paviljona) isključivo smještajnog kapaciteta. 

Vaš smještaj uključuje boravak u dvokrevetnoj i klimatiziranoj (individualno kontrolirani klima uređaj) sobi sa balkonom ili terasom (ovisno o raspoloživosti) opremljenoj kupaonicom sa tuš kabinom, kupaonskim ručnicima i osnovnim kupaonskim potrepštinama, sušilom za kosu, Sat TV, telefonom i bežičnim internetom, te se nalazi u jednoj od 5 depandansi (paviljona) hotela na morskoj strani.

Ponuda uključuje smještaj u dvokrevetnoj sobi (18m2) sa balkonom ili terasom na morskoj strani u depandansama hotela!

Krevet može biti dupli/bračni ili odvojeni. Ova soba je idealno opremljena za užitak u dvoje uz mogućnost da se doda treći pomoćni rasklopni ležaj, a po potrebi i dječji krevetić. Oboje, i pomoćni ležaj i dječji krevetić  ne mogu stati u sobu.

SLOBODNO VRIJEME I REKREACIJA

Odabir gdje ćete se prepustiti aktivnom dijelu odmora prepuštamo isključivo vama: Od šetnje/bicikliranja/trčanja uz more (promenada i duge šljunčane plaže su zaštitni znak segetske rivijere), šetnja STAZOM ZDRAVLJA od Segeta i uzbrdo ''Napoleonovim putem'', do odabira izleta (Trogir, Split, Primošten, NP Krka, Čiovo).