Zaboravite proširene pore- stiže svježi ten! Specijalizirano odmašćivanje lica i dubinsko čišćenje mikrodermabrazijom + maska u Split Style Centru u POLA CIJENE i za samo 199 kn!

4 prodanaNe možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Kako bi koža mogla biti njegovana potrebno joj prvo ukloniti sloj nečistoće i mrtvih stanica! Kuponi su iskoristivi do 20.06.2022.

Mikrodermoabrazija odstranjuje površinski sloj kože bez neželjenih učinaka. Tijekom tretmana uklanja se mrtvi sloj kože, te se istodobno stimuliraju fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena. 

Rezultat je sjajna, svježa i glatka koža sa manje izraženim pigmentnim promjenama i borama!

Dijamantna mikrodermoabrazija koristi prave čestice dijamanta postavljene pod različitim kutovima i gradirane prema veličini dijamantnih čestica. 

Ovisno o problemu koji se želi tretirati, ali i cilju koji se želi postići (uklanjanje bora, hiperpigmentacija ožiljka ili pomlađivanja kože) i stanju same kože, biraju se različiti dijamantni nastavci najprikladniji za određeni problem. Tijekom tretmana „stari” sloj kože otklanja se vakuumom, koji istodobno stimulira fibroblaste na proizvodnju elastina i kolagena.

Adresa SPLIT STYLE CENTRA: Matice Hrvatske 28A Split.

ODMAH po kupnji kupona obavezna rezervacija 2 dana ranije na br. tel: 0958787422, uz KOD i ID kupona po primitku.