S Travelegom istražite Puteve panonskog mornara Dorđe Balaševića - dvodnevni izlet u Novi Sad uz 1 noćenje s doručkom u hotelu Park 4* te uključeni autobusni prijevoz iz čak 3 grada, samo 664 kn!

Ne možete kupovati dalje! Ponuda je završila!
Prijavite se na newsletter da ne bi više nikad propustili ovako dobre ponude!

Ne propustite sjajnu priliku za putovanje i prisjećanje legendarnog Đorđe Balaševića u njegovom rodnom Novom Sadu! Kupon vrijedi za 1 osobu i isključivo za vikend 07.05.-08.05.2022. Po kupnji kupona i prijave u agenciji OBAVEZNO naglasiti iz kojega grada želite polazak!

POLASCI:

Varaždin - 03.00h parkiralište kod gradskih bazena (Varteks)
Zagreb - 04.30h Autobusni kolodvor
Sesvete - 04.40h autobusno stajalište u Ninskoj ulici (kod Offertissime)

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN 07.05.2022. Varaždin/Zagreb - Novi Sad

Polazak autobusa prema navedenim terminima. Vožnja kroz Hrvatsku i Srbiju preko Fruške gore do Novog Sada. Po dolasku u Novi Sad odlazak u razgled grada uz vodstvo lokalnog vodiča: ulica Jovana Cvijića, Bulevar oslobođenja - glavna komercijalna zona grada, Židovska ulica sa najvećim židovskim kompleksom u Europi, sinagoga, škola, Srpsko narodno kazalište, SPENS - najveća sportska dvorana u Vojvodini... Nastavak centrom grada uz pratnju lokalnog vodiča: Dunavski park i ulica, Zmaj Jovina ulica - glavna pješačka zona, Vladičanski dvor, trg Slobode sa katedralom i gradskom kulom... Nakon razgleda slijedi slobodno vrijeme za ručak.

Nakon ručka odlazak na gradsko groblje, posljednje počivalište najvećeg kantautora s naših prostora, Đorđe Balaševića. Odlazak u hotel, smještaj i vrijeme za odmor. U večernjim satima odlazak na večeru u Salaš 137 (min 20 prijavljenih). Dolazak u hotel, noćenje.

2. DAN 08.05.2022. Novi Sad - Srijemski Karlovci - Zagreb/Varaždin

Doručak u hotelu. Odjava iz hotela te odlazak na Petrovaradinsku tvrđu, razgled i slobodno vrijeme za kavu i uživanje u pogledu na Novi Sad. Slijedi putovanje u pravcu Srijemskih Karlovaca. Po dolasku u Srijemske Karlovce slijedi razgled grada, barokne jezgre, Saborna crkva sa patrijaršijskim dvorom, česma 4 lava, Kapela mira koja je posvećena znamenitom događaju Miru u Sijemskim Karlovcima koji je sklopljen 1699. godine, kojim je okončan Veliki turski rat.

Preporučamo odlazak do vidikovca s kojeg se pruža panorama na rijeku Dunav. Slobodno vrijeme za ručak. Nakon ručka polazak prema Hrvatskoj. Dolazak u mjesto polaska u kasnim večernjim satima.